ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 115-116

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 115-116

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ στο Β ΚΥΚΛΟ που βλέπουμε στον Alpha

 

Επεισόδιο 115

Η χαρά διαδέχεται τη λύπη για τον Τόνυ και την Τατιάνα αφού η κατάσταση της υγείας του μωρού δεν λέει να σταθεροποιηθεί.

Η Ελένη αρχίζει να χάνει τα λογικά της και προσπαθεί να πείσει τους γύρω της πως δεν φαντάζεται όσα  συμβαίνουν, αλλά όντως συμβαίνουν.

Ο Θεοχάρης με τον Παύλο για μια ακόμα φορά μαλώνουν για ξένα θέματα και η υπόλοιπη οικογένεια προσπαθεί να τους τα «ξαναβρεί»

Ο Φίλιππος ανακοινώνει στον Αλέξανδρο πως θέλει να λήξει η συνεργασία τους και αυτός του ζητά χρόνο για να βρει αντικαταστάτη.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια83-84-85-86-87-88-89-90

Το έγκλημα στην Εκάλη κεντρίζει το ενδιαφέρον της Χριστίνας, που προσπαθεί να κάνει τη σύνδεση με τον σήριαλ κίλερ.

Ο Σωκράτης με την Εύα έρχονται κοντά. Ο Τόνυ ζητά από τον Νικόλα να τον καλύψει στο θέμα των ναρκωτικών γιατί φοβάται μήπως το ανακαλύψει η Τατιάνα.

Η Όλγα δέχεται μια ευχάριστη έκπληξη, αγνοώντας το σατανικό σχέδιο που στήνει η Σάσα πίσω από την πλάτη της

Επεισόδιο 116

Η επιστροφή του Στέφανου χαροποιεί την Όλγα, που αγνοεί τον κίνδυνο που παραμονεύει. Ένα ακόμα γράμμα από τον Γενάρη έρχεται να ταράξει την Τατιάνα, που δεν μπορεί να καταλάβει αν άλλαξε την τακτική του και πλέον σκοτώνει αδιακρίτως.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή – Οι φωτό πρόδωσαν τη σχέση τους

Η Ελένη τρέμει την ώρα που θα επανεμφανιστεί ο Ορφέας μπροστά της, ενώ ζει διαρκώς με τον φόβο ότι κάποιος μπαινοβγαίνει στο σπίτι της στα κρυφά. Ο Τόνυ προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την ώρα του τροχαίου.

Ο Σωκράτης πάει την Εύα στην Αίγινα και της δείχνει τον τόπο που γεννήθηκε. Ο Νικόλας και η Αθηνά ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους. Ο χειρότερος εφιάλτης της Ελένης γίνεται πραγματικότητα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *