ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Ο Αχιλλέας χάνει τη SOFO

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Ο Αχιλλέας χάνει τη SOFO

Συναρπαστικές εξελίξεις περιμένουν τους τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

Σύμφωνα με όσα πρόκειται να δούμε σύντομα, ο Αχιλλέας χάνει την καρέκλα του προέδρου της SofoExpress.

Στη ζωή του Αχιλλέα και της Ρενάτας έρχονται ραγδαίες εξελίξεις

Οι δυο τους, πηγαίνοντας στο δείπνο που είχε οργανώνει η Βασιλίνα, βλέπουν μπροστά τους τον Γιαν, ο οποίος επέστρεψε για να προκαλέσει μεγάλες αλλαγές στη SofoExpress.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Τι συμβαίνει τελικά με τον Μάρκο;

Μάλιστα, ζητάει από τον Αχιλλέα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου, παίρνοντας την εξουσία από τα χέρια του, γεγονός το οποίο επηρεάζει τον νεαρό αρνητικά.

Την ίδια στιγμή, ο αδελφός της Βασιλίνας κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση στη Ρενάτα, δηλώνοντάς της ταυτόχρονα ότι τη θέλει για σύμμαχό του. Έλα Στη Θέση Μου Εξελίξεις

Βάζοντάς τη, λοιπόν, ψηλά στην ιεραρχία της εταιρείας, η πρώην γραμματέας ψάχνει για συμμάχους και ζητάει τη συμπαράσταση της Αιμιλίας, προτρέποντάς τη να σώσουν μαζί τη Sofo.

Διαβάστε Επίσης  Έλα Στη Θέση Μου– Εξελίξεις: Η Ρενάτα πρόεδρος της SOFO

Αυτές οι εξελίξεις θυμώνουν τον Αντρέα, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε από τα χέρια του τη θέση του προέδρου, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να πάρει μέρος στις αλλαγές που γίνονται στην εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *