Έγκλημα στη Ρόδο: Ανατροπή από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου (vid)

Έγκλημα στη Ρόδο: Ανατροπή από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου (vid)

Ελένη Τοπαλούδη: Ανατροπή στα ως τώρα δεδομένα σχετικά με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο φαίνεται ότι φέρνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος και των δύο κατηγορουμένων.

Το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πυκνώνει περισσότερο καθώς από τα αποτελέσματα που εστάλησαν από την άρση απορρήτου στα κινητά, δεν προκύπτει κάποια επικοινωνία του θύματος με τους κατηγορούμενους.

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά στην Εύβοια: Εκκενώθηκαν σπίτια στην Κάρυστο

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία επικοινωνία του θύματος με τους κατηγορούμενους προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς υποτίθεται ότι η άτυχη 21χρονη είχε δεσμό – έστω και σύντομο – με τον 19χρονο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η επικοινωνία της Ελένης με τον 19χρονο γινόταν αποκλειστικά μέσω Messenger.

Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου και στο Messenger, καθώς εκεί θα υπάρχουν λογικά και γραπτά μηνύματα, από τα οποία θα μπορούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες.

Διαβάστε Επίσης  Ομαδικός βιασμός σε σχολείο της Αθήνας: Ανήλικοι κακοποιούσαν και βιντεοσκοπούσαν συμμαθητή τους, έξι συλλήψεις

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *