Ανατροπή έδειξαν οι τοξικολογικές του κρατούμενου ηθοποιού – Ανοίγουν ζήτημα οι τακτικές διαπόμπευσης εκ μέρους του εισαγγελέα

Ανατροπή έδειξαν οι τοξικολογικές του κρατούμενου ηθοποιού – Ανοίγουν ζήτημα οι τακτικές διαπόμπευσης εκ μέρους του εισαγγελέα

Ολική ανατροπή στην υπόθεση του κρατούμενου ηθοποιού Γιώργου Κάρκα ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του ταξιτζή φέρνουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Τεράστιο ζήτημα ανοίγει με τις ενέργειες των λειτουργών της Δικαιοσύνης που ενεπλάκησαν στη διαπόμπευση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Documento τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ο οδηγός ταξί δεν φαίνεται να έχει λάβει κάποια ουσία. Επίσης έχουν βγει και τα αποτελέσματα DNA σύμφωνα με τα οποία οι δυο άνδρες δεν είχαν καμία επαφή ενώ δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του 24χρονου στα αντικείμενα του ηθοποιού που κατασχέθηκαν.

Εφόσον λοιπόν δεν «μεσολάβησαν» ουσίες και δεν διαπιστώθηκε καμία μεταξύ τους επαφή, τίθεται πλέον τεράστιο ζήτημα με τον Εισαγγελέα που διέταξε, ελαφρά την καρδία, να βγουν τα στοιχεία του ηθοποιού στη φόρα. Μένει να φανεί τα επόμενα 24ωρα εάν και ποιες συνέπειες θα έχει η κίνηση αυτή του εισαγγελέα, καθώς πλέον έχουμε να κάνουμε με ακόμα μια περίπτωση διαπόμπευσης, στη βάση στερεοτυπικών αντιλήψεων δημόσιων λειτουργών.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Χριστόφορος ο Μεγαλομάρτυρας, εορτάζει στις 09 Μαΐου

Συνεργοί στο έγκλημα της Δικαιοσύνης και ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν αφιλτράριστα τα «ρεπορτάζ» του αστυνομικού δελτίου.

Αίτημα αποφυλάκισης από τον ηθοποιό

Ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς οποίος από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώος κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης.

«Έλα ρε πατέρα σ΄ αγαπάω», ήταν τα πρώτα λόγια του ηθοποιού στον πατέρα του μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα

«Από εδώ και πέρα το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να βγει από τη φυλακή και ήρεμος και ήσυχος να μπορέσει στα σταθεί στα πόδια του μετά τον διασυρμό ο οποίος του έγινε» τονίζει ο πατέρας του, Αντώνης.

Διαβάστε Επίσης  Εκλογές 2023: Mάθετε πού ψηφίζετε με ένα κλικ

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, δηλώνει αθώος: «Αυτό λέω από την πρώτη στιγμή και αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα. Το “γιατί”, η αδικία δηλαδή, μετατρέπεται σε θυμό και ο θυμός σταδιακά μετατρέπεται σε οργή. Και όπως βγάζουμε στην τηλεόραση τους βιαστές πρέπει να βγάζουμε και τους συκοφάντες».

Ο 29χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι κακοποίησε τον οδηγό το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου. Μαζί κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τον ταξιτζή αρχικά να ζητάει από τους γιατρούς να βοηθήσουν τον ηθοποιό, ο οποίος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *