Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως

 

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως

 

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως

 

Ύστερα από τις πρόσφατες αλλαγές στο Πεδίον του Άρεως και την προσπάθεια επανένταξής του στη καθημερινότητα των κατοίκων ως σημείο υπερτοπικότητας, οι λόγοι για να επισκεφθούμε τον κεντρικό αστικό πνεύμονα είναι αρκετοί. Με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να καταφτάνει, μάλιστα, γίνονται περισσότεροι.

 

Όπως κάθε χρόνο, στην είσοδο από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου, στήνεται ένα θεματικό πάρκο για όλη την οικογένεια: παγοδρόμιο, καρουζέλ, συγκρουόμενα, τραμπολίνο και άλλα παιχνίδια μαζί με την υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά μικροπωλητών γεμάτη βιβλία, γλυκά, ρούχα και άλλα μικροπράγματα μας περιμένουν.

Διαβάστε Επίσης  Μυστήριο με το θάνατο του Aστυνομικού και της φίλης του - Πού στρέφονται οι έρευνες

 

Παράλληλα, στο πλάτωμα μπροστά από το κτήριο Οικονομίδη (το οποίο πρόσφατα επανήλθε στη ζωή), η Περιφέρεια Αττικής φέρνει δράσεις και πολιτιστικά δρώμενα, από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου.

 

Ξεφυλλίζοντας το πρόγραμμα των καθημερινών ραντεβού, βρίσκουμε ενδιαφέροντα παιδικά προγράμματα από την Ομάδα Κοπέρνικος (22/12, 24/12) και τον βωβό κωμικό Alex De Paris (30-31/12), εντυπωσιακές ομάδες ακροβατών όπως τους βραβευμένους Cirko Cachivace (22/12, 24/12, 3/1), πολυπολιτισμικές εκδηλώσεις όπως την «Πρωτοχρονιά χωρίς Σύνορα» (23/12) αλλά και μελωδίες από την Καμεράτα – Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής (23/12) ή μουσικά παντρέματα από τους Bandallusia (3/1).

Διαβάστε Επίσης  Μέτσοβο: Ζούσε με τη νεκρή κόρη της στο σπίτι για τρεις ημέρες

 

 

Αφήστε μια απάντηση