ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 03 – «ΑΓΕΛΗ»

Ου φονεύσεις: Η ιστορία που θα σοκάρει τους τηλεθεατές
 

ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 03 – «ΑΓΕΛΗ»

Από την τραγική υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη εμπνεύστηκε ο Πάνος Κοκκινόπουλος στο  επεισόδιο της σειράς «Ου Φονεύσεις».

Ο Έλληνας σκηνοθέτης μετά τη «10η εντολή» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες με το «Ου Φονεύσεις», το οποίο είναι βασισμένο και αυτό πάνω σε εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα.

Το εν λόγω επεισόδιο για νομικούς λόγους είχε κάποιες διαφορές από την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Διαβάστε Επίσης  Γέννησε το τρίτο της παιδί η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Παραδείγματος χάριν, ο σκηνοθέτης έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε κοπέλα, ενώ ο λόγος που δέχεται μπούλινγκ είναι οι σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Ωστόσο, όπως θα προσέξει και όποιος δει το επεισόδιο, η πλοκή του με την υπόθεση του άτυχου φοιτητή από την Κρήτη έχουν πολλά κοινά σημεία.

Η πρωταγωνίστρια (Aννα) έφυγε από το χωριό της για να σπουδάσει μακριά από τους γονείς της και μένει σε εστία με μια συμφοιτήτριά της, η οποία είναι και η μόνη της παρέα.

Διαβάστε Επίσης  Τα κίνητρα των γυναικών για σεξουαλική επαφή

H Άννα δέχεται ανελέητο μπούλινγκ από τους συμμαθητές της στη σχολή και γι’ αυτό αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε ένα δασάκι κοντά στη σχολή της, αφήνοντας στη συγκάτοικό της ένα σημείωμα.

Ετσι, λοιπόν, η υπόθεση έχει πολλές ομοιότητες με την αντίστοιχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα, αλλά δεν παύει να έχει και σημαντικές διαφορές.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *