Χρήστης ουσιών ο 21χρονος

Χρήστης ουσιών ο 21χρονος

Με την κατάθεση της μητέρας του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο συνεχίστηκε την Παρασκευή η κυρία ανάκριση που πραγματοποιείται από τις Αρχές.

Για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται, τόσο στο προκαταρκτικό στάδιο της προανάκρισης όσο και στην πορεία μετά την απολογία των κατηγορουμένων και την έκδοση διάταξης για την προσωρινή τους κράτηση, γίνεται μνεία για προσπάθεια απεξάρτησης από τα ναρκωτικά του 21χρονου κατηγορούμενου.

Ο 21χρονος και ο 19χρονος μοιράζονται πλέον το ίδιο κελί στις φυλακές Γρεβενών και οι μεταξύ τους σχέσεις φαίνονται πλέον πολύ καλές σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατούμενους.

Ανεπισήμως είχε γίνει γνωστό συγκεκριμένα ότι κατά τη διάρκεια της κράτησης του 21χρονου στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου του είχε χορηγηθεί κάποιο σκεύασμα χωρίς όμως να διευκρινιστεί η σύστασή του.

Τι κατέθεσε η μητέρα του 21χρονου

Η μητέρα του Μανώλη Κούκουρα φέρεται στην κατάθεσή της να είπε ότι ο γιος παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης. Ο 21χρονος και ο 19χρονος μοιράζονται πλέον το ίδιο κελί στις φυλακές Γρεβενών και οι μεταξύ τους σχέσεις φαίνονται πλέον πολύ καλές σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατούμενους

Διαβάστε Επίσης  Κοροναϊός – Έρχονται οι «Μωβ περιοχές» και φέρνουν… μάσκες παντού

Εστίασε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου 2018 η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Αναφέρθηκε ακόμη στο χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Διαβάστε Επίσης  Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για τη δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία

Στο ίδιο κελί στις φυλακές των Γρεβενών οι δύο κατηγορούμενοι

Μια μεγάλη ανατροπή παρουσιάζεται στις συνθήκες κράτησης των δυο φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ενώ αρχικά ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός προγραμματίστηκε να παραμείνουν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia τελικά μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί. Πρόκειται ουσιαστικά για τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων που μίλησαν στο Kozanimedia, οι μεταξύ τους σχέσεις εμφανίζονται να είναι αρκετά καλές έως «πολύ καλές».

Πηγές: dimokratiki.gr, Kozanimedia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *