«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Κάτια πυροβολεί την Έλλη

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Κάτια πυροβολεί την Έλλη

Η «Γυναίκα χωρίς όνομα» καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις.

Το τελευταίο διάστημα η Κάτια βρίσκεται σε πανικό καθώς ο Δημήτρης την απειλεί. Η ίδια, μάλιστα, έχει εκφράσει τους φόβους της στον Αντρέα, ο οποίος θέλοντας να την προστατεύσει της έχει δώσει ένα όπλο για να μπορέσει να αμυνθεί σε περίπτωση που δεχτεί κάποια επίθεση.

Σύμφωνα με το Mytv, οι μέρες περνούν και η γυναίκα τρέμει στην ιδέα πως ο Δημήτρης μπορεί να κάνει πράξη κάποια από τις απειλές του. Στο μεταξύ, ένα βράδυ η Έλλη βγαίνει μαζί με τον Χριστόφορο και καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 106-107-108-109-110

Ο νεαρός τη συνοδεύει μέχρι το σπίτι της καθώς εκείνη είναι μεθυσμένη. Φτάνοντας εκεί, η Έλλη προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα και κάνει φασαρία, με αποτέλεσμα η Κάτια να ξυπνήσει αναστατωμένη ακούγοντας τους θορύβους. Η γυναίκα παραμένει στο δωμάτιο της και φωνάζει να μάθει ποιος είναι. Την ίδια στιγμή, η Έλλη ξεκλειδώνει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο σπίτι.

Όσο η Κάτια δεν παίρνει απάντηση, τρομάζει μιας και φοβάται πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Δημήτρης. Η Έλλη, ενώ την ακούει, αρνείται να της απαντήσει καθώς είναι θυμωμένη μαζί της και κατευθύνεται νευριασμένη προς το δωμάτιο της Κάτιας. Όταν μπαίνει μέσα, η Κάτια, φοβούμενη πως κάποιος θέλει να της κάνει κακό, δίχως να κοιτάξει, πατάει τη σκανδάλη με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει χτυπημένη και αιμόφυρτη στο πάτωμα. Μόλις η Κάτια συνειδητοποιεί πως πυροβόλησε την Έλλη, τρελαίνεται.

Αφήστε μια απάντηση