Τα σημάδια του αληθινού έρωτα

Τα σημάδια του αληθινού έρωτα

Τα σημάδια του αληθινού έρωτα

Η καρδιά σας δεν μπορεί να σταματήσει να κάνει αυτό το «πράγμα» όταν σκέφτεστε το πρόσωπό του, το όνομά του, τα μάτια του, το χαμόγελό του – αυτό το «πράγμα» που νιώθετε λες και πετάγεται κονφετί από το στέρνο σας, ή σαν να πρόκειται να πέσει η καρδιά σας με χίλια χιλιόμετρα την ώρα από τον ουρανό; Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεστε γιατρό, είστε απλά ερωτευμένη!

Ορίστε λοιπόν τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι είστε πραγματικά ερωτευμένες με κάποιον.

-Η ιδέα του να είστε για πάντα μαζί του (ή τουλάχιστον για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα) δεν σας φρικάρει. Λογικά χρειαζόμαστε χώρο όσον αφορά τις σχέσεις. Ίσως θα είστε με κάποιον για 3 μήνες, ίσως για 3 βδομάδες. Ποιος ξέρει; Αυτό όμως το ξεχωριστό άτομο – ΑΥΤΟ ακριβώς το άτομο που ήρθε πρώτο στην σκέψη σας-, με αυτόν τα πράγματα είναι αλλιώς. Ίσως και να φαντάζεστε να μεγαλώνετε μαζί και πως αυτό θα ήταν το πιο αξιαγάπητο πράγμα που θα μπορούσατε να σκεφτείτε. Και ίσως να έχετε και δίκιο.

-Θέλετε να ξέρετε κάθε μικροσκοπικό πραγματάκι για αυτόν. Την οικογενειακή του ιστορία, το πώς νιώθει για διάφορα μέρη του κόσμου, τι τον φοβίζει, τι τον στενοχωρεί, την κοσμοθεωρία του, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του – και η λίστα συνεχίζεται ατελείωτα.

-Τυχαία πράγματα σας τον θυμίζουν, με ή χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Ένα σύννεφο στον ουρανό μοιάζει με γάτα, («Μου έχει πει ότι του αρέσουν οι γάτες!»), μια απόχρωση του πράσινου («Είναι το χρώμα των ματιών του!»). Οι συνδέσεις είναι ατελείωτες. Εάν είστε ερωτευμένη μαζί του, θα βρείτε λόγους να τον σκέφτεστε σε τακτική βάση.

Διαβάστε Επίσης  Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους, που δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε στη ζωή μας

-Μπορείτε να περάσετε ολόκληρη τη μέρα στο σπίτι του και να μην μπορείτε να βρείτε καλύτερο μέρος από αυτό. Ακόμα κι αν σας έδιναν δωρεάν εισιτήρια για το Παρίσι εσείς θα λέγατε «όχι ευχαριστώ»! Περνάτε υπέροχα ακριβώς εδώ που βρίσκετε.

-Κατά ένα περίεργο τρόπο νιώθετε ασφαλής κοντά του. Μόνο και μόνο το βλέμμα του –πόσο μάλλον η αγκαλιά του- εκπέμπουν, έστω στιγμιαία, ένα αίσθημα ζεστασιάς και μια σιγουριά ότι μαζί του τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

-Δεν μπορείτε να σταματήσετε να ακούτε «το τραγούδι σας». Είναι το τραγούδι που έπαιξε στο πρώτο ραντεβού σας; Ένα κομμάτι που σας τον θύμισε από την πρώτη στιγμή; Μια αφιέρωση; Δεν έχει σημασία. Το έχετε στο repeat μέχρι το τέλος του κόσμου!

-ΤΑ ΠΑΝΤΑ αποτελούν σημάδια ότι είναι το πεπρωμένο σας να είστε μαζί για πάντα. Ένα βοτσαλάκι σε σχήμα καρδιάς, το γεγονός ότι έτυχε να πάτε σε μια ίδια συναυλία πριν γνωριστείτε προσωπικά, το ότι νιώθετε σαν να τον ξέρετε από πάντα.

-Η μελαγχολία και η νοσταλγία που νιώθετε όταν δεν είστε μαζί. Σας λείπει αφόρητα… ακόμα κι αν έχετε να τον δείτε μιάμιση μέρα!

-Θέλετε να δανειστεί τα πράγματα που αγαπάτε, ώστε να τα αγαπήσει και αυτός. Ακόμη κι αν είστε κτητικοί με τα υλικά ή και πνευματικά «αγαθά» σας, μαζί του δεν είναι το ίδιο. Οτιδήποτε δικό σας είναι και δικό του. Θέλετε να διαβάσει τα αγαπημένα σας βιβλία, να ακούσει την αγαπημένη σας μουσική, να εμπλουτίσουν τη ζωή του και να επηρεάσουν τα γούστα του. Θέλετε να είστε εσείς αυτή που θα τον εισάγει στα νέα ενδιαφέροντα και πάθη του.

Διαβάστε Επίσης  Ευτυχία, αυτό το υπέροχο γαλήνιο τίποτα, στο απέραντο πουθενά

-Μπορεί να βρίσκεστε με τους καλύτερους σας φίλους και να περνάτε τέλεια αλλά έστω ένα μικρό κομματάκι σας αναρωτιέται πού βρίσκεται και τι κάνει. Ίσως και να συνειδητοποιήσετε ξαφνικά ότι συζητάτε για αυτόν μαζί τους!

-Ναι, ίσως τσεκάρετε τους λογαριασμούς του στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter και ό,τι άλλο έχει, γύρω στις δυο φορές τη μέρα. Εντάξει δεν τρέχει και τίποτα αν θέλετε να ξέρετε όσο το δυνατόν περισσότερο τι κάνει και με ποιον είναι. Και τέλος πάντων δεν φταίτε εσείς που η φωτογραφία στο προφίλ του είναι πολύ γλυκιά!

-Μπορείτε όντως να διαπιστώσετε ότι μαζί του είστε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Αυτό το άτομο δεν σας κάνει να νιώθετε μόνο τρέλα και χαρά. Σας κάνει να νιώθετε έξυπνη, όμορφη, δυνατή, αστεία, τέλεια! Ο άνθρωπος που αγαπάτε σας έχει μετατρέψει χωρίς πολλή προσπάθεια σε αυτό που πάντα θέλατε να είστε! Και ναι, αυτός είναι ο Έρωτας, στην πιο καθαρή και αγνή μορφή του.

Πηγή:womanidol.gr

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *