Αυτός είναι ο 35χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Παιανία

Αυτός είναι ο 35χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Παιανία

Αυτός είναι ο 35χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Παιανία

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία και τη φωτογραφία ενός 35χρονου που κατηγορείται για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων έδωσε η αστυνομία.

Ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη στην αρχή του μήνα και συγκεκριμένα στις 2 Δεκέμβρη στο Ίλιον, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παιανίας, για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων.

Διαβάστε Επίσης  Έρχεται η "Νεφέλη" με ακραία καιρικά φαινόμενα

Πρόκειται για τον ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Ιωάννη και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα στις 19-11-1983 στην Αθήνα.

 

Ο 35χρονος από τον περασμένο Μάρτιο εντόπιζε ηλικιωμένους στην περιοχή της Παιανίας και με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων από την εφορία σε στενό συγγενικό τους πρόσωπο, τους εξαπατούσε, αποσπώντας τους χρήματα και κοσμήματα.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εξιχνιάσθηκαν οκτώ περιπτώσεις απάτης, τις οποίες διέπραξε με το ίδιο πρόσχημα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή σε τρελά κέφια, πανηγυρίζει από την χαρά της

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες και κλοπές και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 19-5-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος και ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν.

Αφήστε μια απάντηση