Έλα Στη Θέση Μου Γ Κύκλος – Επεισόδια 61, 62, 63, 64, 65 – Γ Κύκλος

 

Έλα Στη Θέση Μου Γ Κύκλος – Επεισόδια 61, 62, 63, 64, 65 – Γ Κύκλος

Επεισόδιο 61

Η Αιμιλία πληροφορείται για την αποβολή της Βασιλίνας και τρέχει στο νοσοκομείο, ενώ η Σύλβια προσπαθεί να πείσει τον Δαμιανό να δεχτεί τις υπηρεσίες εξορκισμού της Μπεάτας Σβήγκου. Ο Ζούβας αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Φώτη και τον Ζαχαρία τον εκβιασμό που δέχεται από τον Αντρέα, ενώ η Φαίη αποκαλύπτει στην Μίκα τις πραγματικές της προθέσεις σε σχέση με τον Βλάση.

Ο Αντρέας βρίσκει τρόπο να έρθει στα χέρια του το υλικό από τον υπολογιστή της Βασιλίνας και η Ρενάτα, νιώθοντας τύψεις για την αποβολή της Βασιλίνας, ξεκαθαρίζει στον Αχιλλέα πως η σχέση τους έχει τελειώσει για πάντα.

 Επεισόδιο 62

Ο Βλάσης και η Μίκα αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή και να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στην Φαίη, την ώρα που η Σύλβια με την Βάνα κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν τον Δαμιανό από τα νύχια της. Ο Ζαχαρίας και ο Φώτης αποφασίζουν να βοηθήσουν τον Ζούβα να μην υποκύψει στον εκβιασμό του Αντρέα, όταν στην αποθήκη καταφτάνει ζητώντας δουλειά ο Θοδωρής. Η Χαρούλα βάζει λόγια στον Λουκά για να τον απομακρύνει από όλους και να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της. Η Ρενάτα αρνείται να δει τον Αχιλλέα, γεμάτη ενοχές για τον χαμό του μωρού της Βασιλίνας, ενώ εκείνος παλεύει να βρει τις κλεμμένες κάμερες και να της αποδείξει την αθωότητά του. Μια αναπάντεχη πρόσκληση τους περιμένει όμως και τους δύο.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

 Επεισόδιο 63

Ο Δαμιανός, τρομοκρατημένος από τις προβλέψεις της Μπεάτας, έρχεται ν’ αντιμετωπίσει την Φαίη στο κρεβάτι. Ο Βλάσης και η Μίκα προσπαθούν να καταλάβουν τι κρύβεται πίσω από την επικείμενη φυγή του Λουκά. Η Σύλβια θέλει τη Βάνα μαζί της στο πάρτι, αλλά θα την έχει κουμπάρα της μόνο αν συμφωνήσει στους όρους που της θέτει, ενώ οι «Φακιόλες» ετοιμάζουν επίδειξη ποιότητας στον Αντρέα. Η Βασιλίνα ταράζει τον Αχιλλέα και την Ρενάτα ακόμη και αν έχει εξαφανιστεί, ενώ τους υπόσχεται ένα αξέχαστο δείπνο.

 Επεισόδιο 64

Ο Λουκάς τρομαγμένος λέει στον Βλάση και την Μίκα πως η Χαρούλα πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε. Το μυαλό τους πάει αμέσως στην Φαίη. Ο Βλάσης πάει αποφασισμένος σπίτι της να πάρει πίσω το παιδί του. Η Φαίη δεν ξέρει τίποτα και καταρρακωμένη εκφράζει τον φόβο της, μήπως τελικά ο απαγωγέας είναι ο Χαλέ για να την εκβιάσει με το παιδί ώστε να την πάρει πάλι κοντά του. Η Ρενάτα έχει αποφασίσει να μη πάει στο τραπέζι που έχει κανονίσει η Βασιλίνα. Μόλις μαθαίνει όμως από την Λατάνια πως η Βασιλίνα δεν θα είναι εκεί, μπαίνει σε σκέψεις… Στο σπίτι του Βλάση έρχεται το μήνυμα με τα λύτρα…

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου – Επεισόδια 22-23-24-25

 Επεισόδιο 65

Ο Βλάσης ετοιμάζεται ν’ αντιμετωπίσει τους απαγωγείς. Θα μάθει άραγε ποιος κρύβεται πίσω από την Χαρούλα; Η Μίκα δέχεται απρόσμενες επισκέψεις στο σπίτι της: Η Φαίη ζητά νέα για την διάσωση του μωρού. Όλη η γειτονιά «κάθεται» σε αναμμένα κάρβουνα… Θα επιστρέψει η μπέμπα στο σπίτι; Ο Αντρέας «σερβίρει» ψέματα στην Φλωρέτα, αλλά εκείνη τον υποψιάζεται και είναι αποφασισμένη να κάνει κάτι για τον εαυτό της. Ζούβας και Σύλβια ετοιμάζονται πυρετωδώς για το πάρτι τους, αλλά η Βάνα αρνείται να ακολουθήσει. Θα την πείσουν επιτέλους να βρεθεί με τον Φώτη; Εν τω μεταξύ, φτάνει η ώρα του δείπνου της Βασιλίνας. Ποιος θα είναι ο μυστηριώδης επισκέπτης που τους περιμένει; Αυτή τη νύχτα, όλοι τους θα την θυμούνται για καιρό!

 

Αφήστε μια απάντηση