Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 22-23

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 22-23

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ

 

Επεισόδιο 22

Ο Φίλιππος δοκιμάζει τις αντοχές των γονιών του και καταφέρνει άθελα του να βάλει το Μαμαντού σε μπελάδες με το νόμο. Ο Αντρέας έχει πια συνέλθει και θυμίζει πάλι τον παλιό «καλό» του εαυτό. Η πιο ριγμένη σε αυτή τη συνθήκη είναι η Φάλον, η οποία σε καμία περίπτωση δεν έχει πια την ίδια αντιμετώπιση από τον Αντρέα και απογοητεύεται. Η Ζαμπέλα κάνει την εμφάνιση της στο σπίτι του Αντρέα και ζητάει να τη φιλοξενήσει δεδομένου ότι ο γάμος της είναι κοντά στο τέλος της.

Ο Αλέκος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανατρέψει την απόφαση της.

Η Μαριέττα μιλάει για πρώτη φορά στον Κίμωνα ανοιχτά για αυτά που νιώθει και τα παράπονα της και η κατάσταση ξεφεύγει. Εκείνη την ώρα ένα παλιό «γραμμάτιο» έρχεται να υπενθυμίσει στον Κίμωνα μια μεγάλη εκκρεμότητα του. Η Φάλον αποφασίζει να βοηθήσει το Μαμαμντού με μία μεγάλη πράξη αυτοθυσίας, την ίδια στιγμή που ο Αντρέας σκέφτεται το γάμο μαζί της. Θα έρθουν σε σύγκρουση αυτά τα δύο γεγονότα; Ποιο είναι το παλιό «γραμμάτιο» του Κίμωνα και τι θα κάνει με τη Μαριέττα;

Διαβάστε Επίσης  Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 33-34

Επεισόδιο 23

Ο Αντρέας, βλέποντας τη Φάλον να παντρεύεται το Μαμαντού, αναθεωρεί την απόφαση του και εστιάζει στην πρόσκληση για την ανάγνωση της διαθήκης. Ζαμπέλα και Αλέκος λαμβάνουν περίεργα νέα από τον άνθρωπο που έστειλαν στο γραφείο του συμβολαιογράφου. Ο Κίμωνας παράλληλα ετοιμάζει τα εγκαίνια ώστε να αποκαλύψει με πανηγυρικό τρόπο την αλήθεια στον Αντρέα πριν το μάθει από το συμβολαιογράφο.

O Αντρέας δε μπορεί να περιμένει μέχρι την ανάγνωση της διαθήκης και καταφεύγει στο να ανοίξει μια «μεταφυσική πύλη» από το παρελθόν για να μάθει το λόγο που κλήθηκε στο άνοιγμα της διαθήκης. Ο Φίλιππος μαθαίνει για το φιλί της Μαριέττας και του Κίμωνα και αντιδρά σπασμωδικά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Κίμωνα. Θα καταφέρει επιτέλους να κάνει εγκαίνια χωρίς εμπόδια η Λαγουδέρα; Θα βάλει στο χέρι τη διαθήκη του Ορλόφ η Ζαμπέλα και για πόσο ακόμα θα είναι ασφαλές το μυστικό του Κίμωνα?

Διαβάστε Επίσης  Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 24-25-26-27

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *