Σάντουιτς με παντζάρι και αβοκάντο

Σάντουιτς με παντζάρι και αβοκάντο

Είναι ιδανικό για ένα ελαφρύ βραδινό, χαμηλό σε λιπαρά, εντυπωσιακό σε εμφάνιση και αν αυτά δεν σας αρκούν, θα σας προσφέρει μια πολύ καλή ποσότητα βιταμινών για την φροντίδα της υγείας σας. Είναι πολύ απλή συνταγή και μόλις την δοκιμάσετε θα την χρησιμοποιείτε πλέον πολύ τακτικά.

Τι θα χρειαστούμε;

Σταρένιο ψωμί
1 αβοκάντο
1 βραστό παντζάρι
1/2 φρέσκο κρεμμυδάκι
1/2 σκελίδα σκόρδο
Ελαιόλαδο
Μια πρέζα αλάτι

Τρόπος παρασκευής

Ξεκινήστε φρυγανίζοντας το σταρένιο ψωμί. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο υγιεινά ψωμιά που υπάρχουν. Βοηθά στην μείωση της χοληστερόλης ενώ παράλληλα είναι χαμηλό σε λιπαρά.
Στην συνέχεια ετοιμάστε την κρέμα από αβοκάντο. Αφαιρέστε τον σπόρο και βάλτε την σάρκα του φρούτου στο μπλέντερ μαζί με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, και μια πρέζα αλάτι μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να φτιάχνετε υγιεινό ψωμί στο σπίτι

Διαβάστε Επίσης  Πεντανόστιμες χυλοπίτες στο τηγάνι σε χρόνο ρεκόρ!

Τώρα ετοιμάστε την κρέμα από παντζάρι. Είναι πολύ απλό. Ξεφλουδίστε το, κόψτε το σε μικρά κομμάτια και βάλτε το στο μπλέντερ μαζί με λίγο ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο και λίγο αλάτι. Χτυπήστε τα καλά.
Τώρα είστε έτοιμοι να φτιάξετε το σάντουιτς. Απλά βάλτε στο ψωμί μια στρώση από αβοκάντο και το παντζάρι από πάνω. Αυτό το μείγμα είναι τόσο νόστιμο όσο και ορεκτικό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *