«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 66-67-68-69-70

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 66-67-68-69-70

Επεισόδιο 66

H Έλλη μαθαίνει ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα να αρρωστήσει σαν την Αλίκη και τρομοκρατείται. Ο Δημήτρης συνεχίζει να κρύβεται μετά τα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν για απάτη, τα οποία κανείς δεν ξέρει από ποιον προήλθαν. Ο μικρός Δημητράκης έχει προβλήματα στο σχολείο και η Κάτια θορυβείται, ενώ η Έλλη προσπαθεί να προσεγγίσει πάλι το Χριστόφορο. Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης προσπαθεί να φέρει κοντά τη Μαρίνα με τη Μάρθα.

Επεισόδιο 67

H Μαρίνα συναντά τον Κωστή για να μάθει αν το παιδί της Σοφίας είναι πράγματι του Γιώργου και ο Μιχάλης της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Η Κάτια βρίσκει την ιατρική γνωμάτευση της Έλλης, που τη χαρακτηρίζει «ψυχικά ασταθή» και φοβάται ότι αν το μάθει ο Κωστής θα διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης ψάχνει πλαστό διαβατήριο για να το σκάσει από τη χώρα, ενώ απειλεί την Αλίκη για να μην ξανασυναντήσει την Έλλη.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Αποκάλυψη βόμβα για τη Μαρίνα- Άδειος ο τάφος της κόρης της

Ο Μήνας υφαίνει την πλεκτάνη με την οποία θα παγιδεύσει και την Κάτια και την Μάρθα, ενώ οι σχέσεις της Μαρίνας και της Μάρθας εξακολουθούν να είναι τεταμένες. Η Κάτια χωρίζει οριστικά με τον Αντρέα, αφού αυτός της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τη σχέση της με το Μηνά. Την ίδια στιγμή η Μάρθα λαμβάνει ένα γράμμα που αφορά την Ελπίδα και την αναστατώνει πολύ.

Επεισόδιο 68

Η Μάρθα και η Ρένα είναι σοκαρισμένες με το γεγονός ότι θα πρέπει να γίνει εκταφή της Ελπίδας και δεν ξέρουν πώς να το πουν στη Μαρίνα. Ο Μιχάλης μαθαίνει από τη Σοφία ότι το παιδί που περιμένει είναι του Δημήτρη κι έρχεται σε δίλημμα αν θα το πει στον αδερφό του και στο Γιώργο. Εν τω μεταξύ ο Κωστής καταλαβαίνει ότι ο Μηνάς παίζει κάποιο παιχνίδι με την εταιρία και του ζητάει εξηγήσεις. Ο Μιχάλης και η Μαρίνα έρχονται για άλλη μια φορά πολύ κοντά.

Επεισόδιο 69

H Μαρίνα είναι ράκος ψυχολογικά για την εκταφή της Ελπίδας. Όταν η εκταφή γίνει, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όσους είναι στο νεκροταφείο. Εν τω μεταξύ, ο Μηνάς δωροδοκεί τον Κωστή, για να μην αποκαλύψει τα πραγματικά του σχέδια, ενώ ο Δημήτρης αναβάλει την έξοδό του από τη χώρα, θέλοντας να σταθεί στην Έλλη. Παράλληλα, ο Γιώργος σκέφτεται να πάρει δάνειο για να αγοράσει σπίτι, να μένουν με τη Σοφία.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 70

H ανακάλυψη ότι ο τάφος της μικρής Ελπίδας είναι κενός, φέρνει νέα αναστάτωση στη Μαρίνα, η οποία ψάχνει εναγωνίως να βρει τι έχει απογίνει το παιδί της. Η Ρένα ανακαλύπτει ότι ο Αντρέας ήταν παρών στην διαδικασία της εκταφής της Ελπίδας και καταλαβαίνει ότι γνωρίζει πολύ περισσότερα από όσα ισχυρίζεται ο ίδιος. Ο Δημήτρης, στο μεταξύ, προσπαθεί εναγωνίως να ανακτήσει το GPS που ενοχοποιεί την Κάτια για την παρουσία της στο θανατηφόρο τροχαίο του πατέρα της Μαρίνας. Ενώ ο Αντρέας, βουτηγμένος στις τύψεις, αποφασίζει να αποκαλύψει πού κρύβεται η Δέσποινα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *