Πώς γίνεται η αποτοξίνωση των νεφρών με μαϊντανό και λεμόνι;

αποτοξίνωση των νεφρών με μαϊντανό και λεμόνι

Πώς γίνεται η αποτοξίνωση των νεφρών με μαϊντανό και λεμόνι;

1. Μαϊντανός

Ο μαϊντανός είναι εξαιρετικό αντιοξειδωτικό αφού βοηθά την αναγέννηση των κυττάρων και κινητοποιεί τα νεφρά
Είναι πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία που βοηθούν τα νεφρά να δυναμώσουν και απομακρύνει τις τοξίνες και τα λίπη από τα σημαντικά αυτά ζωτικά όργανα
Περιέχει βήτα-καροτίνη, χλωροφύλλη και βιταμίνη C, ουσίες ιδανικοί σύμμαχοι κατά των λοιμώξεων και των όγκων και βέβαια ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ο μαϊντανός είναι εξαιρετικό διουρητικό και βοηθά το σώμα να αποβάλλει τα υγρά με φυσικό τρόπο.
Μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση, βελτιώνοντας έτσι την υγεία των νεφρών.
Μπορείτε να διαβάσετε τη μελέτη του Δρ. Farzaei MH για τις ιδιότητες του μαϊντανού εδώ.

2. Λεμόνι

Ο χυμός του λεμονιού είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και Β. Και οι δύο τους ενισχύουν τα αιμοσφαίρια των νεφρών και τα φροντίζουν, συνεισφέροντας αποτελεσματικά στον αγώνα κατά της υψηλής πίεσης. Βεβαίως και καθαρίζουν επίσης τα νεφρά. Τα λεμόνια είναι εκπληκτικά φρούτα.

Διαβάστε Επίσης  Μέλι αραιωμένο σε νερό για να αντιμετωπίσετε την αλλεργία στα τσιμπήματα

Τα λεμόνια έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο αλλά υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, δηλαδή την ιδανική ισορροπία για τα νεφρά. Πράγματι, πολλοί γιατροί συστήνουν την χρήση χυμού λεμονιού ως υποκατάσταστο του αλατιού. Είναι εύκολο και πολύ υγιεινό.

Πώς θα έχω τα οφέλη από την αποτοξίνωση των νεφρών με μαϊντανό και λεμόνι;

Είναι πανεύκολο – στο άρθρο αυτό θα σας δώσουμε μια εύκολη συνταγή με μαϊντανό και χυμό λεμονιού που θα λατρέψει ο οργανισμός σας. Ιδανικά θα την ακολουθείτε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Πώς θα φτιάξετε τη συνταγή για την αποτοξίνωση των νεφρών με μαϊντανό και λεμόνι;

Χρειάζεστε πέντε ματσάκια μαϊντανό. Πρώτα πλύνετέ τα καλά και έπειτα βράστε ένα λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε το μαϊντανό στο νερό που ήδη βράζει για να απελευθερώσετε τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Αυτή η συνταγή είναι κλασική και ίσως την έχετε ξανακούσει. Το φαρμακείο της φύσης δεν έχει διόλου ευκαταφρόνητα αποτελέσματα χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών. Όταν βράσει για λίγο ο μαϊντανός, προσθέστε το χυμό ενός λεμονιού και είστε έτοιμοι!

Διαβάστε Επίσης  Αποτοξίνωση τώρα: 14 τρόποι για να “καθαρίσεις”

Αν αναρωτιέστε πότε πρέπει να το πίνετε, να ξέρετε καταρχήν ότι η συνταγή αυτή είναι για τέσσερα ποτήρια. Ξεκινήστε με ένα ποτήρι το πρωί, πάντα με άδειο στομάχι. Πιείτε ένα ακόμη μετά το μεσημεριανό, ένα στο μέσο του απογεύματος και ένα μετά το δείπνο. Θα βελτιώσει την πεπτική λειτουργία και βεβαίως, θα αποτοξινώσει τα νεφρά σας.

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο μία-δύο φορές την εβδομάδα. Ίσως η γεύση σας φανεί λίγο δυνατή, αλλά μην ξεχνάτε ότι η συνταγή αυτή περιέχει πολλές βιταμίνες που θα σας δώσουν άφθονη ενέργεια και θα βοηθήσει ιδιαίτερα εάν πάσχετε από αναιμία. Γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσετε σήμερα κιόλας την αποτοξίνωση των νεφρών με μαϊντανό και λεμόνι; Τα νεφρά σας θα σας ευχαριστούν!

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *