Τονίστε το δέρμα

Τονίστε το δέρμα

Συστατικά

Ο χυμός από 1/2 λεμόνι
1/2 ποτήρι (125 ml) νερό
Μπορείτε να φτιάξετε περισσότερο αρκεί να σέβεστε τις αναλογίες
Ένα βαμβάκι

Παρασκευή

Ανακατέψτε το νερό και το λεμόνι για να εμποδίσετε το λεμόνι να καταστρέψει το δέρμα. Με αυτό τον τρόπο, αφαιρείτε αυτό που δεν θέλετε και παίρνετε το καλύτερο από τις απίστευτες ιδιότητές του. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε ερυθρότητα, δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερο νερό.

Εφαρμογή

Βρέξτε το βαμβάκι και περάστε το απαλά πάνω από την περιοχή του δέρματος που θέλετε να θεραπεύσετε.
Περιμένετε 20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το λεμόνι θα λειτουργήσει για να καθαρίσει και να τονώσει το δέρμα σας.
Στη συνέχεια, αφαιρέστε το μείγμα με άφθονο κρύο νερό και στεγνώστε το.
Έπειτα, το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσετε ενυδατική κρέμα για να ολοκληρώσετε αποτελεσματικά τη θεραπεία.
Όπως γνωρίζετε, για να διατηρήσετε το δέρμα σας όμορφο και υγιεινό, είναι σημαντικό να περάσετε από τα βήματα που έχουμε αναφέρει: απολέπιση, τόνωση και ενυδάτωση.

Διαβάστε Επίσης  Απαλλαγείτε Από Τις Ρυτίδες Με Αυτή Την Σπιτική Κρέμα, Σε 2 Μόλις Εβδομάδες

Για τα τελευταία, υπάρχουν επίσης φυσικές επιλογές, όπως το βούτυρο κακάο και η κρέμα βιταμίνης Ε για την ενυδάτωση των χεριών σας.

Το δέρμα σας είναι η ‘βιτρίνα’ σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να το φροντίζετε για να έχετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης απαραίτητο για την αυτοεκτίμησή σας, διότι έχει μεγάλη επίδραση στο πώς βλέπουμε τον εαυτό σας. Δοκιμάστε το λεμόνι για ένα όμορφο πρόσωπο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *