Όσο έχω εσένα: Eπεισόδια 58-59-60-61-62

Όσο έχω εσένα: Eπεισόδια 58-59-60-61-62

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ

 

Επεισόδιο 58

Η Κλειώ εκβιάζει τον Γεώργιο για το διαζύγιο με αντάλλαγμα την πληροφορία για το πού βρίσκεται ο Άλκης και η οικογένειά του. Ο Αχιλλέας καταλαβαίνει ότι είναι ερωτευμένος με τη Μόνικα. Ο Μάκης είναι ανάμεσα σε δυο γυναίκες, την Ντίντη και την Άντζελα. Ο Άλκης ζητάει από τη Μελίνα να του αφιερώσει μια μέρα. Ενώ η Νάνσυ φυλάει τον Νικόλα, ο Άλκης και η Μελίνα το σκάνε και πηγαίνουν σ’ ένα εξοχικό της οικογένειας.

Επεισόδιο 59

Μετά την καταγγελία του γείτονα, η αστυνομία συλλαμβάνει τον Άλκη. Ο Πέτρος παίρνει την υπόλοιπη οικογένεια στο σπίτι του για να μη συλληφθεί. Ο Πέτρος βρίσκει δικηγόρο για τον Άλκη. Πρέπει να βρουν επειγόντως το πρωτότυπο συμβόλαιο σύστασης της εταιρίας με την πλαστή υπογραφή του Άλκη. Ο Γεώργιος πηγαίνει στο κρατητήριο να δει τον Άλκη. Η Μελίνα πηγαίνει στο γραφείο του Γεώργιου, τσακώνεται μαζί του και του ζητάει να βγάλει τον Άλκη από τη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Όσο έχω εσένα: Ο Άλκης μπαίνει κρυφά στην εταιρεία για να κλέψει αρχεία

Επεισόδιο 60

Ο Άλκης συναντιέται με τη δικηγόρο του, τη Σύλβια, η οποία παίρνει προθεσμία να απολογηθεί ο Άλκης αλλά ο εισαγγελέας δεν τον αφήνει ελεύθερο. Η Μελίνα συναντά τη Σύλβια και ζηλεύει. Ο Γεώργιος λέει στην Τούλα ότι σκοπός του δεν είναι μόνο να κλείσει τον Άλκη στη φυλακή, αλλά και κάτι πιο ουσιαστικό, να πάρει τον Νικόλα. Η Σύλβια βοηθάει τον Άλκη να μιλήσει με τη Μελίνα στο τηλέφωνο.

Επεισόδιο 61

Η Σύλβια επισκέπτεται τον Άλκη στη φυλακή και ο Άλκης ζητάει να δει τη Μελίνα. Ο Γεώργιος συναντιέται με τον δικηγόρο του για το διαζύγιό του. Του λέει ότι σχεδιάζει και έναν γάμο. Η Μελίνα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απουσία του Άλκη στους μαθητές του. Η υπόλοιπη οικογένεια κρύβεται στο σπίτι του Πέτρου. Η Ντίντη έρχεται στο μανάβικο να συναντήσει τον Μάκη, αλλά αυτή τη φορά η ταυτότητά της δεν θα μείνει μυστική.

Διαβάστε Επίσης  Όσο έχω εσένα: Επεισόδια 18-19-20-21-22

Επεισόδιο 62

Η Σύλβια καταφέρνει να βάλει τη Μελίνα στη φυλακή για να συναντήσει τον Άλκη. Ο Γεώργιος κάνει μια πρόταση στη Μελίνα που την κάνει έξαλλη. Ο Αλέσιο ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του. Ο Μάκης, γνωρίζοντας ποια είναι η Ντίντη, την καλεί να βγουν και παράλληλα καλεί και την Άντζελα. Η Άντζελα δεν αντέχει άλλο να κρύβεται και πηγαίνει να παραδοθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *