Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδια 26-27-28-29-30-31-32-33-34-35

Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδια 26-27-28-29-30-31-32-33-34-35

Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδια 26-27-28-29-30-31-32-33-34-35

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ που βλέπουμε στο OPEN

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Ο Άρης γίνεται έξαλλος με τον Μίλτο, όταν ανακαλύπτει σε τι κατάσταση άφησε αυτούς, που τον είχαν στείλει στο νοσοκομείο. Η Μάγια δείχνει στην Κάτια τις φωτογραφίες με τον Λαέρτη και την Άννα, από την Βουδαπέστη. Ο Ηρακλής φαίνεται να τα έχει βρει δύσκολα με τη Ντιάνα, που του κάνει καψόνια.

Ο Μένιος ζητάει από την Άννα να ετοιμάσουν ένα πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλια της Μάρως. Ο Λαέρτης προειδοποιεί την Άννα με μήνυμα ότι οι Τσακίρηδες έχουν μάθει για αυτούς…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27

Η Κάτια λέει στον Ανδρέα για τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Λαέρτη και την Άννα μαζί στη Βουδαπέστη και για το βίντεο που δείχνει τον Λαέρτη με μια γυναίκα έξω από το σινεμά του. Ο Ηρακλής στριμώχνει την Ντιάνα έξω από το Μπαρ, αλλά εκείνη αποδεικνύεται σκληρό καρύδι.

Ο Ανδρέας απειλεί τον Λαέρτη να μείνει μακριά από την Άννα. Ο Άρης λαβαίνει στα γραφεία της Αστυνομίας επιστολή από άγνωστο που ζητά προστασία για να αποκαλύψει τα εγκλήματα των Τσακίρηδων…

Επεισόδιο 26

Ο Άρης γίνεται έξαλλος με τον Μίλτο, όταν ανακαλύπτει σε τι κατάσταση άφησε αυτούς, που τον είχαν στείλει στο νοσοκομείο. Η Μάγια δείχνει στην Κάτια τις φωτογραφίες με τον Λαέρτη και την Άννα, από την Βουδαπέστη. Ο Ηρακλής φαίνεται να τα έχει βρει δύσκολα με τη Ντιάνα, που του κάνει καψόνια. Ο Μένιος ζητάει από την Άννα να ετοιμάσουν ένα πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλια της Μάρως. Ο Λαέρτης προειδοποιεί την Άννα με μήνυμα, ότι οι Τσακίρηδες έχουν μάθει για αυτούς.

Επεισόδιο 27

Η Κάτια λέει στον Ανδρέα για τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Λαέρτη και την Άννα μαζί, στη Βουδαπέστη και για το βίντεο που δείχνει τον Λαέρτη με μια γυναίκα έξω από το σινεμά του. Ο Ηρακλής στριμώχνει την Ντιάνα έξω από το Μπαρ, αλλά εκείνη αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Ο Ανδρέας απειλεί τον Λαέρτη να μείνει μακριά από την Άννα. Ο Άρης λαβαίνει στα γραφεία της Αστυνομίας επιστολή από άγνωστο που ζητά προστασία για να αποκαλύψει τα εγκλήματα των Τσακίρηδων.

Επεισόδιο 28

Το νέο για την εγκυμοσύνη της, δεν αφήνει την Άννα να ησυχάσει και τη γεμίζει φόβο, αφού δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Ο Άρης συμφωνεί να στείλει ο Μίλτος σήμα σε όλες τις υπηρεσίες, προς αναζήτηση της Βέρας Μωραΐτη. Οι αναμνήσεις του Σταύρου και οι τύψεις συνεχίζουν να τον βασανίζουν για όσα έχει αποκρύψει από το παιδί του. Ο Στέλιος επισκέπτεται την Κάτια στο γραφείο και ζητάει άδεια, ώστε να πάει τον Άλκη να δει τον πατέρα του στις φυλακές. Η Κάτια προσφέρεται να ανταποδώσει το κέρασμα του Στέλιου και του ζητά να πάνε σε κάποια μέρη της πόλης που δεν γνωρίζει καλά, όπως το Μεταξουργείο και το Γκάζι.

Διαβάστε Επίσης  Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Κύκλος 2 - Επεισόδιο 74(video)

Επεισόδιο 29

Ο Ηρακλής τσακώνεται με τον αδελφό του που τον κατηγορεί για τωρινές αλλά και για παλιές αμαρτίες. Η Μάρω βρίσκεται στο κατώφλι της Άννας με μια βαλίτσα στο χέρι. Ο Στέλιος πηγαίνει τον μικρό Άλκη να δει τον πατέρα του στη φυλακή, αλλά εκεί τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Στέλιος πηγαίνει στην Αστυνομία και την υπόθεση της απαγωγής του μικρού Άλκη την αναλαμβάνει ο Άρης προσωπικά. Η Κάτια ζητάει από τον Ανδρέα να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του και να κινητοποιήσει υπουργούς και την ηγεσία της Αστυνομίας, για να βρεθεί το παιδί. Ο Απαγωγέας του Άλκη απειλεί τον μικρό, ότι αν δεν κάνει ότι του πουν θα κάνουν κακό στον μπαμπά του. Το σχέδιο είναι να χρησιμοποιήσουν το παιδί ως διακινητή ναρκωτικών.

Επεισόδιο 30

Ο άγνωστος, που έστειλε στην αστυνομία επιστολή ότι θέλει να αποκαλύψει τα ένοχα των Τσακίρηδων, ζητά ραντεβού μόνο με τον Μίλτο σε ερημική τοποθεσία. Όταν όμως φτάνουν στο σημείο ο Μίλτος μαζί με άλλους άντρες της Αστυνομίας βρίσκουν εκεί, μόνο, ένα πεταμένο κινητό. Η Ντιάνα ενδίδει και έχοντας δώσει στον Ηρακλή το τηλέφωνό της, του λέει πια ότι δεν χρειάζεται να την παρακολουθεί. Ο Ανδρέας προσπαθεί να πείσει τον Ηρακλή, ότι η εμπλοκή του Λαέρτη στο χάκινγκ των λογαριασμών του είναι σχέδιο κάποιων, ώστε να διασπάσουν την οικογένεια.

Επεισόδιο 31

Η αστυνομία φτάνει στο κρησφύγετο, που οι απαγωγείς κρατούσαν τον Άλκη, αλλά δεν του βρίσκουν εκεί. Ο Άρης δίνει ελπίδες στον Στέλιο πως όλα θα πάνε καλά, μη γνωρίζοντας ότι οι απαγωγείς, που βρίσκονται σε πανικό, αποφασίζουν να «ξεφορτωθούν» το παιδί. Μια νέα πληροφορία δίνει νέα ώθηση στις έρευνες τις αστυνομίας.

Ο Στέλιος και η Κάτια που δεν μπορούν να μένουν με δεμένα χέρια, αποφασίζουν να ακολουθήσουν κι αυτοί, διακριτικά, τους αστυνομικούς. Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας εντείνεται καθώς πέφτει το σκοτάδι, ένα σκοτάδι που απειλεί να καταπιεί μια αθώα παιδική ψυχή για πάντα.

Επεισόδιο 32

Η Κάτια και ο Στέλιος περιμένουν με κομμένη την ανάσα να δουν αν ο Μίλτος θα γυρίσει μόνος του, ή μαζί με το παιδί. Στο σαλόνι των Τσακίρηδων πρώτο θέμα συζήτησης είναι η εμπλοκή της Κάτιας στην επιχείρησης της αστυνομίας αλλά και η επιρροή του Στέλιου πάνω της. Η

Διαβάστε Επίσης  Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς:Επεισόδιο 70 ( Β ΚΥΚΛΟΣ)

Κάτια γυρίζει στο σπίτι και όταν ο Άντρας της την ρωτάει γιατί ενεπλάκη στο ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας, ή απάντηση της είναι «Γιατί ξαναγεννιέμαι». Η αστυνομία παίρνει τις πληροφορίες που χρειάζεται για τη δράση των διακινητών ναρκωτικών.

Ο Θωμάς και ο Σταύρος ξαναθυμούνται τις δραματικές στιγμές της μοιραίας νύχτας που άλλαξε τη ζωή της Μαριάννας και τη δική τους, για πάντα.

Επεισόδιο 33

Η Άννα αποφασίζει να φύγει από τον Όμιλο, παρ’ όλο που ο Λαέρτης της λέει ότι η Κάτια δήλωσε ότι κανένας πια δεν θα την πειράξει.

Ο Μίλτος λαβαίνει μήνυμα από τον άγνωστο που απειλεί να ξεσκεπάσει τα εγκλήματα των Τσακίρηδων. Ζητά πάλι να βρεθούν οι δυο τους, σε ερημική τοποθεσία.

Η Κάτια προτείνει στον Στέλιο να χρηματοδοτήσει ο Όμιλος την εφαρμογή του, που την σχεδίασε για να σώζει ζωές, μετά από φυσικές καταστροφές.

Ο Ανδρέας όμως έχει άλλη άποψη. Ο Μίλτος παρά της αντιρρήσεις του Άρη αποφασίζει να πάει μόνος του να συναντήσει τον άγνωστο πληροφοριοδότη.

Με αφορμή τα άσχημα οικονομικά του Ομίλου, ο Ανδρέας αρχίζει να σκέφτεται ποιος μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Επεισόδιο 34

Ο Μίλτος εκπλήσσεται όταν βλέπει πως ο πληροφοριοδότης είναι ο Κοντογιώργος.

Οι δυο τους κάθονται απόμερα και ο Κοντογιώργος αρχίζει να εξιστορεί με το νι και με το σίγμα τι πραγματικά συνέβη, τη νύχτα που πήγαν στο σπίτι του Αλέξανδρου Μωραΐτη.

Η Κάτια, έξαλλη, συγκρούεται με τον Ανδρέα που αρνήθηκε στον Στέλιο τη χρηματοδότηση.

Η Κάτια, που μέχρι τώρα πίστευε ότι ο Ανδρέας «φτιάχτηκε» με τα χρήματα του πατέρα της, σοκάρεται όταν ο Ανδρέας της αποκαλύπτει ποια είναι η αλήθεια.

 

Επεισόδιο 35

Η Ντιάνα δίνει τον αριθμό τηλεφώνου της στον Ηρακλή, λέγοντάς του ότι δεν χρειάζεται να την παρακολουθεί. Ο Ανδρέας προσπαθεί να πείσει τον Ηρακλή ότι η εμπλοκή του Λαέρτη στο χάκινγκ των λογαριασμών του είναι σχέδιο κάποιων, με σκοπό να διασπάσουν την οικογένεια. Ο Μίλτος συναντιέται με πληροφοριοδότες της αστυνομίας και πιέζει για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τον μικρό Άλκη.

Η Μάρω βρίσκει κάθε τρεις και λίγο δικαιολογίες να πηγαινοέρχεται στο σπίτι του Μένιου, κάτι που αντί να φτιάξει τα πράγματα, θα τα κάνει χειρότερα. Ο Μίλτος ζητάει από τον Άρη να πάρει ειδική άδεια, γιατί πιστεύει ότι ο άνθρωπος κλειδί για να διαλευκάνουν την υπόθεση της απαγωγής του Άλκη είναι ο τοξικομανής πατέρας του μικρού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *