Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 16-17-18

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 16-17-18

Επεισόδιο 16

Ο Μάνος τρομοκρατείται από την ανάκριση του Λευτέρη, που φαίνεται όμως να έχει αγνές προθέσεις και καταλήγει να ζητήσει την επαγγελματική του συμβουλή στο θέμα του Φώτη. Ο Θέμης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κορωναίο όσα ξέρει και να του ζητήσει ανταλλάγματα.

Η Εβελίνα ανοίγει πόλεμο με την Άννα, καθώς ανακαλύπτει πως προφασίστηκε ότι είναι άρρωστη για να μην πάει στη δουλειά και την απολύει. Ο Πέτρος φτάνει στο φυτώριο και παρακολουθεί σκοτεινιασμένος το Μάνο να μιλάει με τη Δανάη. Η Έλενα τον αντιλαμβάνεται και αντιδρά. Γιατί παρακολουθεί το γιο της;

Ο Νικήτας παίρνει τις χημικές αναλύσεις από τα προϊόντα που παράγουν και πηγαίνει έξαλλος στον Ορέστη να ζητήσει εξηγήσεις. Αμφισβητεί ευθέως την επιλογή να είναι ο Ορέστης επικεφαλής της εταιρείας και οι δυο άντρες βρίσκονται στα πρόθυρα μιας σφοδρής σύγκρουσης.

Διαβάστε Επίσης  H επιστροφή: Ο Μάνος περνάει ένα ερωτικό βράδυ με την Άννα

 

Επεισόδιο 17

Ο Πέτρος γνωρίζει επισήμως τον Μάνο. Η σύγκρουση του Νικήτα με τον Ορέστη θα συνεχιστεί και ο Νικήτας θα πάρει την απόφαση να γίνει ξανά πιο ενεργός στην εταιρεία και να μαθαίνει όσα συμβαίνουν εκεί μέσα. Η Άννα έξαλλη με την απόλυσή της πηγαίνει στην εταιρεία και τσακώνεται άσχημα με την Εβελίνα.

Η Δανάη προσπαθεί να οργανώσει τη γιορτή για την κοινότητα, αλλά βρίσκει εμπόδια. Ο Χρήστος ζητάει τη βοήθεια του Νικήτα για τον Ηλία, ενώ ο Φίλιππος βρίσκει ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με τον Μάνο και να τον ψαρέψει για το παρελθόν του. Η Βίκυ διαμαρτύρεται έντονα στον Ορέστη για την απόλυση της Άννας κι εκείνος αιφνιδιάζεται.

Ο Νίκος με τον Χρήστο μεταφέρουν για απόσυρση προϊόντα της εταιρείας. Κι ενώ ο Νίκος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει τι ακριβώς μεταφέρουν, ένα αναπάντεχο γεγονός βάζει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Ο Στάθης νεκρός – Ποιος τον βγάζει από τη μέση

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:

Μετά την επίθεση, ο Νίκος μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Ο Πέτρος και ο Νικήτας υποψιάζονται πως κάτι ύποπτο συμβαίνει πίσω απ’ την κλοπή του φορτηγού. Παράλληλα ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει το ποιόν του Φίλιππου Μαράκη, ο οποίος συνεχίζει να γυροφέρνει την Έλενα.

Τι θα ανακαλύψει; Την ίδια μέρα η οικογένεια Κορωναίου στήνει την γιορτή προς τιμήν την κοινότητας με σκοπό να προσεγγίσουν τους αγρότες, κάποιοι όμως έχουν διαφορετικά σχέδια για αυτήν την γιορτή… Παράλληλα ο Χάρης θα ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του Μάνου! Θα καταφέρει ο Μάνος να κρύψει από τον Χάρη την ψεύτικη ταυτότητα του ή όλα θα τιναχτούν στον αέρα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *