Όσο έχω εσένα: Επεισόδια 4-5-6-7-8-9

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ, είδαμε πως ο Άλκης και ο Αχιλλέας, επισκέπτονται το σπίτι που ονειρεύεται να κάνει η Άντζελα βιβλιοθήκη. Από διαβολική σύμπτωση αυτό δεν είναι άλλο από το σπίτι που μένει η Μελίνα με το παιδί της τον Νικόλα και τον πατέρα της.

Στο επεισόδιο 4, η Μελίνα σίγουρη ότι ο Γεώργιος έβαλε να την παρακολουθούν, πάει και του σπάει ακόμα ένα δάχτυλο, έτσι για να τη θυμάται. Όση όμως ώρα εκείνη δέρνει, ο Αχιλλέας είναι έξω από το σπίτι της και το φωτογραφίζει για να το ανεβάσει άμεσα σε site real estate.

Η κολλητή της Μελίνας η Νάνση που ερωτεύεται και αυτοκτονεί με συχνότητα δρομολογίου αστικών λεωφορείων, ερωτεύεται τον Αχιλλέα άμα τη εμφανίσει. Ο Άλκης ανακοινώνει στην Άντζελα ότι άμα δεν  τους δικαιώσει ο οικονομικός έλεγχος θα πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης.  Η Μελίνα ανακαλύπτει την ταυτότητα του Άλκη και του στέλνει μήνυμα να συναντηθούν για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του σπιτιού, χωρίς να ξέρει ότι είναι ζήτημα χρόνου να βρεθεί χωρίς σπίτι και ο Άλκης.

Ενώ στο επεισόδιο 5, η συνάντηση του Άλκη και της Μελίνας δεν έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα. Και οι δυο θέλουν το σπίτι και κανένας  απ τους δυο δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω. Και όσο εκείνοι παλεύουν για τους τίτλους του σπιτιού, η Ντίντη λέει στη νύφη της την Κλειώ, την γυναίκα του Γεώργιου, ότι  πρέπει να κάνει τα πάντα για να μείνει έγκυος  και να υλοποιηθεί έτσι ο όρος της διαθήκης του παππού Νέστωρα.

Διαβάστε Επίσης  Όσο έχω εσένα: Eπεισόδια 58-59-60-61-62

Όσο για τον Γεώργιο; Έχει πάρει τόσο ζεστά το θέμα της εξόντωσης του Άλκη που πιέζει τον Πέτρο τον λογιστή και δεξί χέρι κάποτε του παππού Νέστωρα, να δώσει άμεσα τα στοιχεία στην υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος.

Στο επεισόδιο 6, ο Μάκης βάζει στόχο να βγάλει χρήματα, έστω και παράνομα, έτσι ώστε να δώσει ένα μεγάλο ποσό και να κρατήσει το σπίτι τους. Δεν γνωρίζει όμως ότι ο Αχιλλέας έχει τα χαρτιά της ιδιοκτησίας στα χέρια του και ότι σύντομα το σπίτι θα περάσει στα χέρια της οικογένειας Λομασίνι.

 

Από την άλλη ο Γεώργιος μετράει τις ώρες που ο εισαγγελέας θα κλείσει μέσα τον Άλκη. Όσο για τη Μελίνα; Έχει εφιάλτες και την ώρα του ύπνου αλλά και του ξύπνιου, συν ένα μπελά που ακούει στο όνομα Θανάσης.

Ενώ στο επεισόδιο 7, ο Άλκης και η οικογένειά του είναι και επισήμως οικονομικοί φυγάδες. Μαζεύουν ό,τι μπορούν από το αρχοντικό που μένουν και βάζουν πλώρη για το σπίτι που μένει η Μελίνα. Δεν μπορούν παρά να μείνουν στο μοναδικό σπίτι που δεν είναι μπλοκαρισμένο από την εφορία και φυσικά το μόνο μέρος που δεν θα τους ψάξουν.

Στην εταιρία τώρα, ο Γεώργιος προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος ειδοποίησε τον Άλκη και δεν μπορούν να τον βρουν και να τον συλλάβουν . Ο Άλκης, έξω από το σπίτι της Μελίνας, προσπαθεί να της εξηγήσει ότι τον έχουν σαμποτάρει και ότι δεν έχουν που αλλού να μείνουν. Η Μελίνα δεν τους πιστεύει μέχρι που εμφανίζεται το αυτοκίνητο του Γεώργιου και ο Άλκης το σκάει.

Διαβάστε Επίσης  Όσο έχω εσένα: Ο Άλκης μπαίνει κρυφά στην εταιρεία για να κλέψει αρχεία

Στο επεισόδιο 8, Η οικογένεια της Άντζελας προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον. Ο Μάκης διαφωνεί με τη Μελίνα για την φιλοξενία των πλουσίων στο σπίτι τους αλλά η Μελίνα τον αναγκάζει να τους δεχτεί, όπως δέχεται κι εκείνη τους αγώνες του. Ωστόσο κρατά το Νικόλα μακριά από το ring ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Όμως ο Γεώργιος έχει ένα καινούριο σχέδιο, προκειμένου να μάθει αν ο Νικόλας είναι δικό του παιδί, που θα τους κάνει όλους άνω-κάτω.

 

Ενώ στο επεισόδιο 9, από την πρώτη κιόλας συνάντηση με το γιο του, ο Γεώργιος βεβαιώνεται πως ο Νικόλας βγήκε αντιδραστικός σαν τη μάνα του. Η Μελίνα καταλαβαίνει ό,τι ο γιος της λείπει και τρελαίνεται. Πηγαίνει στους αγώνες ελπίζοντας πως θα τον βρει εκεί και μαζί με το Μάκη και τον Θανάση καταλήγουν στο γραφείο του Γεώργιου, με επώδυνες γι’ αυτόν επιπτώσεις.

Η Άντζελα ανακαλύπτει μια φωτογραφία από το δικό της παρελθόν στο δωμάτιο του Μάκη, αλλά όλα αυτά φαίνονται σχεδόν ασήμαντα όταν ο Νικόλας αποκαλύπτει σε όλους, το λόγο της απαγωγής του..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *