Έλα στη θέση μου:Κύκλος Γ – Επεισόδια 11-12-13-14-15

Έλα στη θέση μου

 

επεισόδιο 11

Στο επεισόδιο 11  θα δούμε πως το γλέντι του γάμου του Βλάση και της Μίκας συνεχίζεται με γέλια και χαρές, αλλά στο τέλος θα βγει σε όλους ξινό… καθώς ανακαλύπτουν ότι το μωρό λείπει. Ο Δαμιανός, που το έχει πάρει, το κρύβει καλά και φροντίζει να αποκτήσει άλλοθι, ενώ η Αιμιλία, μετά από ένα έντονο τετ α τετ με τον Αντρέα, φοβάται όλο και πιο πολύ για τις εξελίξεις που έρχονται. Η Βασιλίνα φτάνει στα άκρα για να εκδικηθεί την Ρενάτα και τον Αχιλλέα, ενώ ο Ζούβας είναι έξαλλος με την Σύλβια και τους θαυμαστές της. Και μέσα σ’ όλα αυτά, κάπου πολύ μακριά, η Φαίη παλεύει ακόμα να απελευθερωθεί και να γυρίσει στο παιδί της….

επεισόδιο 12

Στο επεισόδιο 12 θα δούμε πως ο Βλάσης, με τη βοήθεια της Αιμιλίας και της Σύλβιας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να πάρει πίσω το μωρό από τον Δαμιανό, ενώ ο Ζούβας καταφέρνει να ξεγελάσει την Σύλβια ως Ισπανός Χοσέ. Η Αιμιλία, στην προσπάθειά της να εξηγήσει στην Σύλβια τις προθέσεις του Αντρέα, βρίσκει τοίχο και η Μίκα ζητάει από τον Λεωνίδα να μάθει όλη την ιστορία ανάμεσα στον Βλάση και την Φαίη. Ο Αντρέας αμφισβητεί την εγκυμοσύνη της Βασιλίνας και της ανοίγει τα χαρτιά του. Θα καταφέρει ο Δαμιανός να φυγαδεύσει το μωρό από την έπαυλη; Ποιο δημοσίευμα σε σχέση με την Φαίη θα φέρει τα πάνω κάτω; Και τέλος, τι θα συμβεί όταν η Ρενάτα ανακαλύψει τα μάγια που φύτεψε η Βασιλίνα κάτω απ’ το γραφείο της;

Διαβάστε Επίσης  Έλα Στη Θέση Μου Γ Κύκλος – Επεισόδια 136-137-138-139-140 -Γ Κύκλος

επεισόδιο 13

Στο επεισόδιο 13  θα δούμε πως ο Βλάσης βρίσκει το μωρό στα χέρια του Δαμιανού και ο μεγάλος πόλεμος των δύο υποψήφιων πατεράδων ξεκινά. Ποιος θα το κρατήσει; Η Αιμιλία δίνει τη λύση, ενώ ταυτόχρονα ο Αντρέας εγκαθίσταται στη Sofo πανηγυρικά και βάζει στο μάτι την παρέα της αποθήκης. Εν τω μεταξύ, η Φλωρέτα αναγνωρίζει τα μάγια και προειδοποιεί την Ρενάτα ότι κάποιος την έχει βάλει στο μάτι. Ο Βλάσης και η Μίκα προσπαθούν να ζήσουν την πρώτη νύχτα γάμου τους έστω και αργοπορημένα, ενώ ο Ζούβας κλείνει ραντεβού στην Σύλβια ως ισπανός ταυρομάχος. Σ’ αυτή τη συνάντηση όμως, είναι έτοιμος να πάει σαν… ταύρος σε υαλοπωλείο!

επεισόδιο 14

Στο επεισόδιο 14  θα δούμε πως ο Αντρέας βρίσκει τρόπο να προστατεύσει την Βασιλίνα από το σχέδιο του Αχιλλέα, ενώ η Αιμιλία εκμυστηρεύεται στον Λουκά την τοποθεσία που έχει κρύψει τα οστά του Πανίκου. Ο Βλάσης προσπαθεί να καθησυχάσει την Μίκα σε σχέση με την Φαίη και ο Ζούβας έρχεται για άλλη μια φορά δεύτερος στις προτεραιότητες της Σύλβιας. Τι θα συμβεί όταν διαρρεύσει το μυστικό της Αιμιλίας; Για ποιο λόγο ζητάει ο Μίμης την συμβουλή του Λεωνίδα; Πώς θα αντιδράσει η Αιμιλία όταν μάθει το ιατρικό ιστορικό του Αντρέα; Και τέλος, τι δουλειά έχει η Βασιλίνα στην κοινή αυλή;

Διαβάστε Επίσης  Έλα Στη Θέση Μου Γ Κύκλος – Επεισόδια 134-135 -Γ Κύκλος

επεισόδιο 15

Στο επεισόδιο 15 θα δούμε πως ο Βλάσης είναι κι επίσημα πατέρας και ο Λουκάς κάνει στο ζευγάρι, ένα δώρο που κανένας σώφρων άνθρωπος δε θα μπορούσε να αρνηθεί. Ο Βλάσης με την Μίκα όμως, κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Ο Λεωνίδας συλλαμβάνει την Βασιλίνα έξω από το σπίτι της Ρενάτας. Η Βασιλίνα φέρνει μόνο μπελάδες στην Ρενάτα η οποία επηρεάζεται έντονα. Ο Αντρέας μετά από την πληροφορία που δέχεται από την Φλωρέτα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να βρει τον αδερφό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *