Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξωστρεφείς κι εύκολα καταλαβαίνεις τον θυμό, την πίκρα, τον ενθουσιασμό τη χαρά ή την απογοήτευσή τους.

 

Υπάρχουν κι άλλοι όμως που το πρόσωπό τους παραμένει ίδιο κι απαράλλακτο και δε σου δείχνουν πώς πραγματικά νιώθουν. Από ανασφάλεια, φόβο, δισταγμό, έλλειψη εμπιστοσύνης; Δύσκολο να απαντηθεί.

 

Τα παρακάτω 4 ζώδια δε θα σε αφήσουν να δεις ποτέ πώς αισθάνονται κι ειλικρινά, αν περιμένεις να σου ανοιχτούν… πιάσε καρέκλα κι άραξε γιατί θα περάσει πολύς καιρός… κι αν!

 

1. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι super ντροπαλή κι ας μην της φαίνεται αλλά ο λόγος που κρύβει τι αισθάνεται είναι γιατί είναι πάντα τόσο πρακτική και λογική, ώστε το κάθε τι που θα νιώσει θα πρέπει να το αναλύσει και να το κατατάξει σε μια κατηγορία.

Άφησε που δεν ξέρει να διαχειριστεί το συναίσθημα και συνήθως πιστεύει ότι είναι εκτός ελέγχου, οπότε χρειάζεται να… παρέμβει άμεσα για να αναλάβει και πάλι τα ηνία. Πόσο μάλλον να το μοιραστεί κιόλας με κάποιον…

Διαβάστε Επίσης  Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 23/02

 

2. ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μισεί τις συγκρούσεις και τα τέτοιου τύπου ανοίγματα, όπου χρειάζεται να εκθέσει ευθέως τι νιώθει ή δε νιώθει. Οπότε αποφεύγει επιμελώς να δείξει ενόχληση, θυμό, ακόμα και τον μεγάλο του έρωτα και συνήθως βρίσκει διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγει να παραδεχτεί το οτιδήποτε (αγαπημένο του να απαντάει με ερώτηση στην ερώτηση).

Οπότε ακόμα κι αν τον ρωτήσεις 100 φορές, πιο εύκολα θα σου σπάσει τα νεύρα, παρά θα τον καταφέρεις να σου ανοιχτεί.

 

3. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι εξπέρ στο να κρύβει τα συναισθήματά του και όχι μόνο, αλλά να πείθει ότι δεν έχει κιόλας. Φοράει την ψυχρή μάσκα του και κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει ποτέ, αν πόνεσε, αν πληγώθηκε ή αν είναι ερωτευμένος.

Διαβάστε Επίσης  Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Κριό; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Δεν είναι τόσο από έλλειψη εμπιστοσύνης, όσο η δυσκολία του να τα διαχειριστε και στο να δείξει την ευάλωτη πλευρά του. Με ευκολία δείχνει πόσο απρόσβλητος είναι, όμως η ψυχούλα του το ξέρει…

 

4.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο ζώδιο της λίστας που δε δείχνει πώς νιώθει είναι Υδροχόος, καθώς το εκλογικευμένο του κομμάτι είναι πιο ανεπτυγμένο από το συναισθηματικό. Είναι θυμωμένος, στενοχωρημένος, ερωτευμένος, απογοητευμένος; ΠΟΤΕ δε θα μάθεις πώς αισθάνεται, αφού όλα γι’ αυτόν είναι «state of mind».

Το χειρότερο είναι ότι θα ευχόσουν να κατάπινες τη γλώσσα σου σε περίπτωση που τον ρωτήσεις για τα συναισθήματά του εξ αιτίας της απότομης αντίδρασής του. Εκτός του ότι θα σε κάνει να φανείς ηλίθιος/α και μόνο που σκέφτηκες να ρωτήσεις…

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *