Πολιορκία από ΗΠΑ και Ελλάδα στην Τουρκία! Τι φοβάται ο Ερντογάν

Πολιορκία από ΗΠΑ και Ελλάδα στην Τουρκία! Τι φοβάται ο Ερντογάν

Για ύποπτες κινήσεις και προετοιμασίες ΗΠΑ και Ελλάδας κάνει λόγο ο Τουρκικός Τύπος.

Ο Ερντογάν φαίνεται ότι “βλέπει” εφιάλτες και η εφημερίδα Γενί Σαφάκ μιλάει για σχέδιο για πολιορκία από ΗΠΑ και Ελλάδας εναντίον της Τουρκίας.
Με πρωτοσέλιδο στο οποίο αναρωτιέται “τι είναι αυτή η προετοιμασία” η εφημερίδα αναφέρεται σε κινήσεις πολιορκίας της Τουρκίας από ΗΠΑ και Ελλάδα. Στο κάδρο μπαίνει όλο το γεωπολιτικό παιχνίδι και τα συμφέροντα γύρω από τους υδρογονάνθρακες στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Διαβάστε Επίσης  Πως να κάνετε ιαματικά λουτρά στο σπίτι με βότανα

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά στις επισκέψεις κορυφαίων αξιωματούχων, πολιτικών και στρατιωτικών, των ΗΠΑ στην Ελλάδα και κάνει λόγο για επιχείρηση η οποία στοχεύει τόσο στα συμφέροντα της Ρωσίας όσο όμως και σε εκείνα της Τουρκίας.

Ειδική αναφορά γίνεται στις βάσεις των Αμερικανών στην Κρήτη, αλλά και στα σχέδια για την Κάρπαθο, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την Αλεξανδρούπολη αναφέρεται ότι ο στόχος της εκεί βάσης θα είναι ο αποκλεισμός των Δαρδανελίων.

Διαβάστε Επίσης  Πικάντικο έγχυμα κουρκουμά για τη βελτίωση της πέψης.

Η… απάντηση της Τουρκίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε όλο αυτό το σχέδιο ήρθε από την ελίτ των τουρκικών δυνάμεων (της SAT) με… ασκήσεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *