Ποιο «κακό συνήθειο» του ζωδίου σου πρέπει επειγόντως να σταματήσεις;

Ποιο «κακό συνήθειο» του ζωδίου σου πρέπει επειγόντως να σταματήσεις;

Σαφώς κανένα ζώδιο δεν είναι τέλειο. Όλα έχουν τα τρωτά τους σημεία και «κακές συμπεριφορές» που επαναλαμβάνουν και συχνά γίνονται η αιτία να σαμποτάρονται οι σχέσεις τους, αλλά και να βλάπτουν και τον ίδιο τους τον εαυτό, αφού στενοχωριούνται, θυμώνουν ή αισθάνονται δυσάρεστα εξ αιτίας των αντιδράσεων που εισπράττουν.

Παρακάτω, θα βρεις τι πρέπει να σταματήσεις, ανάλογα με το ζώδιό σου και γιατί!

Κριός: Φωνάζεις για να επιβάλλεις την άποψή σου
Σταμάτα να ενεργείς σαν να θίγεσαι προσωπικά, επειδή κάποιος διαφωνεί μαζί σου και άκου τη θέση του. Συχνά, ο δίκιο ή η αλήθεια είναι… υποκειμενικά!

Ταύρος: Είσαι αφόρητα κτητικός
Σταμάτα να πιστεύεις ότι σου ανήκουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου. Κανείς δεν είναι κανενός και όσο πιο σύντομα το καταλάβεις, τόσο πιο εύκολα θα ηρεμήσεις.

Δίδυμος: Διαστρεβλώνεις τα λόγια κατά πώς σε συμφέρει
Σταμάτα να υποτιμάς τη νοημοσύνη ή τη μνήμη των άλλων για να τα μπαλώσεις γιατί είναι φυσικό μετά να θεωρηθείς αναξιόπιστος.

Διαβάστε Επίσης  Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φιλοξενούμενοι;

Καρκίνος: Παίζεις μόνιμα το θύμα και τον αδικημένο
Σταμάτα να χρησιμοποιείς την ευαισθησία σου σαν όπλο για να περνάει το δικό σου και σκέψου ότι από ένα σημείο και μετά η επανάληψη θα γίνει κουραστική.

Λέων: Πιστεύεις ότι είσαι ανώτερος όλων
Σταμάτα να ανταγωνίζεσαι και να υποτιμάς τους άλλους, κυρίως όταν δεν τους ξέρεις, γιατί η αλαζονεία ποτέ δεν έφερε θετικά αποτελέσματα.

Παρθένος: Πιστεύεις ότι ξέρεις τα πάντα
Σταμάτα να αισθάνεσαι ανεπαρκής και αποδέξου ότι κάποιος άλλος μπορεί να ξέρει πράγματα που δε γνωρίζεις και μέσω αυτού να τα μάθεις.

Ζυγός: Θέλεις να αρέσεις σε όλους
Σταμάτα να στενοχωριέσαι και αποδέξου ότι όπως δε γίνεται να συμπαθείς τους πάντες, έτσι δε γίνεται και να σε συμπαθούν όλοι!

Σκορπιός: Είσαι καχύποπτος με τους πάντες
Σταμάτα να σκέφτεσαι μόνιμα το αρνητικό. Δεν ξεκινούν όλοι τη μέρα τους, σκεφτόμενοι πώς θα σε βλάψουν!

Διαβάστε Επίσης  Ποια ζώδια γοητεύονται ευκολότερα και ποια δυσκολότερα από την εξωτερική εμφάνιση;

Τοξότης: Αντιδράς σπασμωδικά μπροστά σε μια δέσμευση
Σταμάτα να το βάζεις στα πόδια και δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να δεθεί γιατί μπορεί να χάσεις κάποιον σημαντικό άνθρωπο από τη ζωή σου από φόβο.

Αιγόκερως: Δείχνεις ότι δεν έχεις ανάγκη κανέναν
Σταμάτα να απομακρύνεις πρόσωπα που σε αγαπούν «για να μην τα επιβαρύνεις» γιατί όταν θα χρειαστείς κάποιο δε θα είναι δίπλα σου.

Υδροχόος: Προκαλείς για να τεστάρεις αντιδράσεις
Σταμάτα να «παίζεις» με τα συναισθήματα των άλλων γιατί θεωρείσαι αναίσθητος ή αντιπαθής. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες, ούτε οι άνθρωποι είναι πειραματόζωα.

Ιχθύς: Παρεξηγείσαι εύκολα και κλείνεσαι στον εαυτό σου
Σταμάτα να μουτρώνεις και πες τι σε ενοχλεί ή τι θέλεις! Δεν έχει κανείς μαντικές ικανότητες, οπότε το πιο πιθανό είναι να το επαναλάβει ή δε θα το κάνει ποτέ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *