5 φυσικές σπιτικές θεραπείες για την ουλίτιδα

5 φυσικές σπιτικές θεραπείες για την ουλίτιδα

5 φυσικές σπιτικές θεραπείες για την ουλίτιδα

Το έγχυμα θυμαριού αποτελεί μία από τις σπιτικές θεραπείες για την ουλίτιδα και μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της, τόσο της λοίμωξης όσο και της αιμορραγίας που η ουλίτιδα προκαλεί.

Θέλετε να μάθετε μερικές θεραπείες για την ουλίτιδα; Η ουλίτιδα αποτελεί συνέπεια του σχηματισμού πλάκας στα δόντια σας. Χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των ούλων, η οποία συνοδεύεται από ερύθημα και αιμορραγία. Πρόκειται για μια ήπια μορφή περιοδοντικής νόσου, επομένως απαιτείται άμεση οδοντιατρική φροντίδα για την πρόληψη της περιοδοντίτιδας ή της απώλειας δοντιών.

Διαβάστε Επίσης  Επίμονος βήχας: 5 σπιτικές θεραπείες αντιμετώπισης ανάλογα με τον τύπο του

Η πιο συνηθισμένη αιτία της ουλίτιδας είναι η ανεπαρκής στοματική υγιεινή, όμως μπορεί επίσης να οφείλεται στο κάπνισμα ή σε ασθένειες που αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Ένας ειδικός μπορεί να βοηθήσει στο να δοθεί τέλος στο πρόβλημα, πριν εξαπλωθεί σε γειτονικούς ιστούς και σε γειτονικά οστά.

Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές εξαιρετικές φυσικές λύσεις που επιταχύνουν την ανάρρωση των ούλων. Σήμερα θα δούμε τα κύρια συμπτώματα της ουλίτιδας και θα σας παρουσιάσουμε μερικές σπιτικές συνταγές που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα.

Διαβάστε Επίσης  Ελαιόλαδο για να αφαιρέσετε το κερί από τα αυτιά

Διαβάστε παρακάτω και μάθετε μερικές φυσικές σπιτικές θεραπείες για την ουλίτιδα!

Ποια είναι τα συμπτώματα της ουλίτιδας;
Ένα άτομο με ουλίτιδα θα παρατηρήσει αλλαγές στα ούλα λόγω φλεγμονής. Συνήθως το πρόβλημα εμφανίζεται συνοδευόμενο από τα εξής συμπτώματα:

Κοκκινισμένα ούλα με φλεγμονή.
Ούλα που ματώνουν εύκολα κατά το βούρτσισμα των δοντιών.
Δυσάρεστη αναπνοή (χαλίτωση).
Ούλα που υποχωρούν.
Ευαίσθητα ούλα.
Λευκές κηλίδες ή πλάκα στα ούλα.
Φυσικές θεραπείες για την ουλίτιδα

πηγή

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *