Έτοιμος για γάμο ο γιος του Γρηγόρη Μπιθικώτση

 Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Βέρες στο αριστερό έβαλαν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης junior και η αγαπημένη του!

Ο γιος του τραγουδιστή της «Ρωμιοσύνης» Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η σύντροφός του, Χρύσα Μπελούση, αρραβωνιάστηκαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

«Η Χρύσα είναι πολύ θετικός άνθρωπος και μου αρέσει που χαμογελάει συνέχεια, που μου συμπαραστέκεται σε κάθε μου βήμα. Είναι για μένα ο φύλακας άγγελός μου. Εχει πολλές ιδιότητες και πολλές χάρες» λέει ο Γρηγόρης στην Espresso. «Η Χρύσα είναι και μια πολύ ωραία φωνή. Τραγουδάει υπέροχα» συμπληρώνει, μιλώντας για τα χαρίσματα της συντρόφου του.

Μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του Εύα Σωμαράκη το 2013, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ο νεότερος αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανατροφή του μονάκριβου γιου του, στον οποίο έχει τρελή αδυναμία. Ωστόσο, ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα και μάλιστα με μόνο μια ματιά!

Διαβάστε Επίσης  Αυτές είναι οι τροφές που λειτουργούν σαν φάρμακα στον οργανισμό μας

Η γνωριμία τους έγινε την περίοδο κατά την οποία περιόδευε με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Στέλιο Διονυσίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η Χρύσα ήταν μία από τις γυναικείες φωνές στο σχήμα. Τη συγκεκριμένη περίοδο τόσο εκείνη όσο και ο Γρηγόρης ήταν… singles, οπότε βρήκε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου το «καταφύγιο» που είχε ανάγκη.

Αν και ο ίδιος δεν βιάζεται για τον γάμο, δηλώνει έτοιμος όταν αυτός προκύψει. «Τα πάντα δεν είναι γάμος. Ωστόσο, βάλαμε βέρες και αρραβωνιαστήκαμε, γιατί όπως λέει και ο λαός “στρίβειν διά του αρραβώνος”» αναφέρει και συμπληρώνει: «Ζούμε μαζί και αισθάνομαι ήδη σαν παντρεμένος. Οταν πάρουμε την απόφαση για να κάνουμε και ένα παιδάκι, τότε θα κάνουμε και τον γάμο, αν και ο γάμος, για μένα, είναι για τα μάτια του κόσμου και τίποτε άλλο. Πιστεύω, πάντως, ότι θα γίνουν όλα σύντομα».

Διαβάστε Επίσης  Κουραμπιέδες μισοφέγγαρα με καβουρδισμένα αμύγδαλα

Από την πλευρά της η Χρύσα η οποία είναι και οπτικός – οπτομέτρης στο επάγγελμα σχολίασε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του Γρηγόρη. Είναι ο άνθρωπός μου και θεωρώ πως θα μείνει για πάντα. Για τον γάμο είμαι έτοιμη, όπως και για ένα παιδάκι» λέει!

Οπως επισημαίνει, το ίδιο ζητάει και ο γιος του Γρηγόρη, από τον πρώτο γάμο του, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον παππού του και τον μπαμπά του. «Θα είναι πολύ σημαντικό να έχει ένα αδερφάκι ο μικρός, ο οποίος είναι κολλημένος με τον πατέρα του. Εχουν λατρεία μεταξύ τους» αναφέρει η Χρύσα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *