Απλές ιδέες για να αποκτήσετε μαλλιά που μεγαλώνουν γρηγορότερα

Απλές ιδέες για να αποκτήσετε μαλλιά που μεγαλώνουν γρηγορότερα
 

Η εξωτερική φροντίδα θα πρέπει να συμπληρώνεται από μια καλή εσωτερική υγεία, για το λόγο αυτό είναι ουσιαστικό να βελτιώσετε τη διατροφή σας και να συμπεριλάβετε ορισμένα συστατικά στην καθημερινότητά σας.

Ποια είναι αυτά;

Βιταμίνη Β: βρίσκεται στα περισσότερα πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Φτιάξτε σαλάτες πλούσιες σε σπανάκι, νεροκάρδαμο, μαρούλι, μπρόκολο, ρόκα. Οι ξηροί καρποί και τα δημητριακά είναι επίσης εξαιρετικά.
Βιταμίνη C: τι λέτε να ξεκινάτε τη μέρα σας με μια πορτοκαλάδα; Τα ακτινίδια, τα μάνγκο, η παπάγια και το γκρέιπφρουτ είναι επίσης θαυμάσια.
Μη διστάζετε να φτιάχνετε υγιεινά εγχύματα, με βάση το τζίντζερ, το πράσινο τσάι, το εκουιζέτο και το ωφέλιμο λευκό τσάι.

Διαβάστε Επίσης  Πόσο καλό κάνει ο πάγος στο δέρμα;

Σε όλους αρέσει να έχουν μαλλιά που δείχνουν όμορφα και περιποιημένα. Όμως μερικές φορές παρατηρείτε ότι τα μαλλιά μοιάζουν να είναι πιο θαμπά, πιο αδύναμα και, το χειρότερο, ότι μετά βίας μεγαλώνουν.

Αυτό συχνά σας κάνει να επενδύετε σε ακριβές περιποιήσεις. Ωστόσο υπάρχουν απλές θεραπείες που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι για να αποκτήσετε μαλλιά που μεγαλώνουν γρηγορότερα.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *