Τι γίνεται αν η γυναίκα βγάζει περισσότερα χρήματα από τον άντρα;

Τι γίνεται αν η γυναίκα βγάζει περισσότερα χρήματα από τον άντρα;

Η αγάπη και το χρήμα είναι ένας απόλυτα αρμονικός συνδυασμός, μόνο όταν η γυναίκα βγάζει λιγότερα από τον σύντροφό της. Διαφορετικά για τους περισσότερους άνδρες- τουλάχιστον για τους Γερμανούς-αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild», μόνο το 8% των ανδρών δεν έχει πρόβλημα να φέρνει η γυναίκα περισσότερα χρήματα στο σπίτι από αυτούς. Συνήθως τα χρήματα έχουν σχεδόν πάντα σχέση με την εξουσία.Κι επειδή όποιος έχει το χρήμα έχει συνήθως τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη σχέση αφού θεωρείται ο πιο “δυνατός”, επόμενο είναι οι άνδρες να μην αισθάνονται άνετα.

Διαβάστε Επίσης  Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών για την προσωπικότητά μας

Άρα, για τις επιτυχημένες γυναίκες με παχυλό πορτοφόλι, στενεύουν τα περιθώρια να βρουν τον σύντροφο που θα τις “ανεχτεί”. Αυτό βεβαίως ισχύει για τη χώρα της κυρίας Μέρκελ.

Θα πρέπει δηλαδή ο άνδρας που θα έχουν δίπλα τους οι γυναίκες να ανέχεται δύο πράγματα: ότι, η γυναίκα του θα βγάζει περισσότερα απ΄αυτόν ή ότι αυτός θα βγάζει περισσότερα από εκείνη. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», οι άνδρες που έχουν κυρίως πρόβλημα με το μισθό της συντρόφου τους είναι αυτοί που από το πρώτο ραντεβού ζητούν να μάθουν λεπτομέρειες για το μισθό που λαμβάνει η αγαπημένη τος.

Διαβάστε Επίσης  Ξεχάστε τον κεραυνοβόλο έρωτα, ήρθε ο αργοπορημένος!

Είναι προτιμότερο οι άνδρες να σκέφτονται σοβαρά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα: να έχουν στο πλευρό τους μία γυναίκα που βγάζει αρκετά χρήματα. Θα είναι σίγουροι πως δεν βρίσκεται δίπλα τους για τα λεφτά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *