Στη φυλακή ο Ρομά για τον βιασμό της νεαρής στο Ζεφύρι

Στη φυλακή ο Ρομά για τον βιασμό της νεαρής στο Ζεφύρι

 

Τον ισχυρισμό ότι δεν βίασε την άτυχη 22χρονη (φωτό) που βρέθηκε πριν από 10 ημέρες σε κωματώδη κατάσταση σε δρόμο στο Ζεφύρι υιοθέτησε στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο 58χρονος Ρομά, όμως κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ο κατηγορούμενος, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών αλλά και της μη έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας, αρνήθηκε ότι διέπραξε τα αδικήματα και φέρεται ότι υποστήριξε πως η μόνη επαφή που είχε με την 22χρονη ήταν προκαταρκτικού τύπου, χωρίς να έχουν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Διαβάστε Επίσης  Προφυλακιστέος ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Περιγράφοντας την επίμαχη συνάντηση, φέρεται ότι είπε πως η 22χρονη, την οποία έως τότε γνώριζε μόνο φυσιογνωμικά, πέρασε μαζί με τον φίλο της έξω από το σπίτι του και εκείνος τους κέρασε ένα ποτό στην αυλή.

Μετά την αποχώρηση του νεαρού φίλου της κοπέλας, κατά τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, ο ίδιος και η 22χρονη άρχισαν να ερωτοτροπούν, όμως η 22χρονη έχασε τις αισθήσεις της. Ο ίδιος απέδωσε το λιποθυμικό επεισόδιο στη χρήση ναρκωτικών που είχε κάνει η κοπέλα πριν από τη συνάντησή τους, ενώ υποστήριξε στις δικαστικές Αρχές ότι ο ίδιος και ο φίλος της ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη (21/12/2023 ) στην Αττική

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσθεσε ακόμη πως αφορμή για τη σύλληψή του ήταν μια παλαιότερη υπόθεση βιασμού, για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και η δίκη του εκκρεμεί.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *