5 μάσκες προσώπου με καφέ για πιο σφριγηλό δέρμα

Όταν πρόκειται να φτιάξετε μάσκες προσώπου από καφέ, επιλέξτε τα κατάλληλα συστατικά για τον τύπο δέρματος που έχετε.

Ο καφές είναι ένα μια από τις πιο τονωτικές ουσίες. Όλοι πίνουν! Και μερικοί άνθρωποι κάνουν ακόμη και μάσκες προσώπου με καφέ…

Γνωρίζατε, ωστόσο, ότι μπορείτε να φτιάξετε μάσκες προσώπου με καφέ, αποκτώντας έτσι ένα σφριγηλότερο και νεανικότερο δέρμα;

Ίσως δεν το γνωρίζατε, αλλά ο καφές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά σε ολόκληρη την βιομηχανία καλλυντικών. Στην πραγματικότητα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στα προϊόντα ομορφιάς σας για να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι πολλά από αυτά περιέχουν καφεΐνη.

Διαβάστε Επίσης  Απολέπιση του δέρματός σας με λεμόνι και ζάχαρη

Έτσι, αφού υπάρχουν τόσες πολλές κρέμες, σαπούνια και λοσιόν με κύριο συστατικό την καφεΐνη, τι θα λέγατε να χρησιμοποιούσατε τον καφέ στην πιο φυσική του κατάσταση;

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε μερικές μάσκες προσώπου καφέ για να ανανεώσετε το δέρμα σας. Δοκιμάστε τες όλες και επιλέξτε την αγαπημένη σας για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, χωρίς να τον εκθέσετε σε σκληρές χημικές ουσίες.

Ποια είναι τα οφέλη από τις μάσκες προσώπου με καφέ

Ο καφές περιέχει αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα σας από τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
Οι συγκεκριμένες μάσκες προσώπου απομακρύνουν επίσης τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, γεγονός που θα κάνει το δέρμα σας να δείχνει νεότερο.
Ο καφές έχει επίσης αντιρυτιδικές δυνάμεις. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είναι τόσο δημοφιλής ως συστατικό στα προϊόντα ομορφιάς και στα σπα.

Διαβάστε Επίσης  Φτιάξε σπιτική χαλάουα και πες αντίο στους ερεθισμούς από το ξύρισμα

1. Μάσκα προσώπου με καφέ, καρύδα, κανέλα και ζάχαρη

2. Μάσκα προσώπου με καφέ, ζάχαρη, μέλι και λάδι

3. Μάσκες προσώπου με καφέ, μέλι και μαγειρική σόδα

4.Μάσκα προσώπου με καφέ, για ευαίσθητο δέρμα

5.Μάσκα προσώπου με καφέ, μέλι και γιαούρτι

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *