Όσο έχω εσένα: Επεισόδιο 1 και Επεισόδιο 2

 Όσο έχω εσένα: Επεισόδιο 1 και Επεισόδιο 2

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ. Ο Νέστωρας Λομασίνι, που έχει κάνει ένα μικρό μαγαζί με κοσμήματα, τεράστια επιχείρηση, γιορτάζει τα γενέθλια για τα 80 του χρόνια.

Γύρω του όλη του η οικογένεια, η κόρη του Άντζελα, η νύφη του Ντίντη, ο Γεώργιος ο γιος της Ντίντης, ο Αχιλλέας και η Νεφέλη παιδιά της Άντζελας. Λείπει ο Άλκης, γιός της Άντζελας και αγαπημένος του εγγονός, που είναι στην Αγγλία υπεύθυνος των καταστημάτων εξωτερικού. Ο Γεώργιος έχει δύο αγωνίες, να μείνει εκείνος γενικός διευθυντής της εταιρίας και να εξοντώσει τον Άλκη που τον ζηλεύει θανάσιμα.

Διαβάστε Επίσης  Ο Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει για το «Όσο έχω εσένα»: «Ο Άλκης με τη Μελίνα θα είναι μαζί ξανά»

Εκεί στο πάρτι των γενεθλίων, η γραμματέας του Γεώργιου, η Μελίνα, του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος. Ο Γεώργιος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας και η μαχητική Μελίνα αντιδρά με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο! Οκτώ χρόνια μετά, ο παππούς πεθαίνει αφήνοντας μια περίεργη διαθήκη που κάνει την οικογένεια άνω κάτω. Ο Γεώργιος εν τω μεταξύ έχει φροντίσει να σχεδιάσει την εξόντωση του Άλκη….

Σε μια άλλη περιοχή της Αθήνας, η Μελίνα προσπαθεί να ηρεμίσει από τον πρώτο καβγά-μετά από 8 χρόνια- που είχε με τον πατέρα του παιδιού της ενώ η ζωή της διασταυρώνεται με του εξαδέλφου του, του Άλκη, με εντελώς αναπάντεχο τρόπο….

Διαβάστε Επίσης  Όσο έχω εσένα: Επεισόδια 97 - 98 - 99 - 100 (Τελευταία)

Δύο διαφορετικοί κόσμοι. Οι φτωχοί και οι πλούσιοι. Κωμικές καταστάσεις, εκπλήξεις και ανατροπές θα ζήσουν οι ήρωες της νέας καθημερινής σειράς.
Σενάριο: Ρένα Ρίγγα
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Χρήστος Σπανός, Ειρήνη Βαλατσού, Κατερίνα Παπασιδέρη , Άρης Σιάμπης. Στο ρόλο της Ντίντη η Υρώ Μανέ, της Άντζελας η Ελένη Κρίτα και του Μάκη ο Κώστας Κόκλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *