Ντόλτσε Βίτα: Η Χριστίνα μαθαίνει για το… έντονο ερωτικό παρελθόν του άντρα της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ντόλτσε Βίτα, η Χριστίνα κάνει το κάθε τι για να βοηθήσει τη Σάσα να κερδίσει την καρδιά του Στέφανου.  Ο Στέφανος όμως, κάνει το κάθε τι για να αποφύγει τη Σάσα και να βρίσκεται μαζί με τη Χριστίνα... Και όλα αυτά συμβαίνουν, μέχρι τη στιγμή που ο Στέφανος εξομολογείται στη Χριστίνα τον έρωτά του! Μόλις η Σάσα αντιλαμβάνεται, για μια ακόμη φορά, ότι ο άντρας που θέλει, φλερτάρει τη Χριστίνα, γίνεται έξαλλη. Η κατάσταση όμως, περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, όταν αρχίζουν να μπαίνουν υποψίες στον Αντώνη...   Η Χριστίνα, εντελώς τυχαία και μέσα σ’ όλα τα’ άλλα προβλήματά της, μαθαίνει για το... έντονο ερωτικό παρελθόν του άντρα της, του Περικλή, όσο καιρό ήταν παντρεμένοι! Ούτε λίγο ούτε πολύ, ανακαλύπτει ότι τόσο η Ασπασία και η Σάσα, όσο και άλλες, πολλές φίλες της ακόμα είχανε σχέσεις με τον μακαρίτη! Η Χριστίνα γίνεται έξαλλη και αισθάνεται ότι ήτανε λάθος που τόσο καιρό ένιωθε τύψεις για τη σχέση της με τον Αντώνη. Έτσι, αποφασίζει ν’ αλλάξει και να γίνει τολμηρή. Πολύ σύντομα όμως, πληρώνει ακριβά αυτήν της την απόφαση, γιατί ο Λουκάς πιάνει τη Χριστίνα με τον Αντώνη, έπ’ αυτοφώρω, στο γραφείο...  Ο Λουκάς, φανερά σοκαρισμένος, διηγείται στην Ασπασία και στον Μανώλη το χρονικό της αποκάλυψης του παράνομου ζευγαριού. Η Χριστίνα έχει πανικοβληθεί και δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Λουκάς στο γραφείο δεν θέλει ούτε να δει στα μάτια τη Χριστίνα κι έτσι εκείνη αποφασίζει να του μιλήσει και να του εξηγήσει.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ντόλτσε Βίτα, η Χριστίνα κάνει το κάθε τι για να βοηθήσει τη Σάσα να κερδίσει την καρδιά του Στέφανου.

Ο Στέφανος όμως, κάνει το κάθε τι για να αποφύγει τη Σάσα και να βρίσκεται μαζί με τη Χριστίνα… Και όλα αυτά συμβαίνουν, μέχρι τη στιγμή που ο Στέφανος εξομολογείται στη Χριστίνα τον έρωτά του! Μόλις η Σάσα αντιλαμβάνεται, για μια ακόμη φορά, ότι ο άντρας που θέλει, φλερτάρει τη Χριστίνα, γίνεται έξαλλη. Η κατάσταση όμως, περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, όταν αρχίζουν να μπαίνουν υποψίες στον Αντώνη…

Διαβάστε Επίσης  65 νεκροί και εκατοντάδες αγνοούμενοι από την έκρηξη του Φουέγο στη Γουατεμάλα

Η Χριστίνα, εντελώς τυχαία και μέσα σ’ όλα τα’ άλλα προβλήματά της, μαθαίνει για το… έντονο ερωτικό παρελθόν του άντρα της, του Περικλή, όσο καιρό ήταν παντρεμένοι! Ούτε λίγο ούτε πολύ, ανακαλύπτει ότι τόσο η Ασπασία και η Σάσα, όσο και άλλες, πολλές φίλες της ακόμα είχανε σχέσεις με τον μακαρίτη! Η Χριστίνα γίνεται έξαλλη και αισθάνεται ότι ήτανε λάθος που τόσο καιρό ένιωθε τύψεις για τη σχέση της με τον Αντώνη. Έτσι, αποφασίζει ν’ αλλάξει και να γίνει τολμηρή. Πολύ σύντομα όμως, πληρώνει ακριβά αυτήν της την απόφαση, γιατί ο Λουκάς πιάνει τη Χριστίνα με τον Αντώνη, έπ’ αυτοφώρω, στο γραφείο…

Διαβάστε Επίσης  Πώς να μειώσετε τη ζάχαρη που προσλαμβάνει το παιδί

Ο Λουκάς, φανερά σοκαρισμένος, διηγείται στην Ασπασία και στον Μανώλη το χρονικό της αποκάλυψης του παράνομου ζευγαριού. Η Χριστίνα έχει πανικοβληθεί και δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Λουκάς στο γραφείο δεν θέλει ούτε να δει στα μάτια τη Χριστίνα κι έτσι εκείνη αποφασίζει να του μιλήσει και να του εξηγήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *