Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο κοσμηματοπώλης

Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο κοσμηματοπώλης

 

Νέα προθεσμία έλαβε προκειμένου να απολογηθεί ο κοσμηματοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου την περασμένη Παρασκευή.

Ο 73χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στις ανακριτικές αρχές, ωστόσο ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για αύριο, Τετάρτη, στις 10.00 το πρωί.

Xθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι συνελήφθη και δεύτερο άτομο, ένας 55χρονος, ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου ΖακΟ επιχειρηματίας αντιμετωπίζει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα σωματική βλάβη. Ο κοσμηματοπώλης κατηγορείται επίσης για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Στο μεταξύ, χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι συνελήφθη και δεύτερο άτομο, ένας 55χρονος, ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου Ζακ.

Διαβάστε Επίσης  Στους 87 οι νεκροί από την πυρκαγιά

Ο 55χρονος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλοτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, ο γιος του ιδιοκτήτη του καταστήματος υποστήριξε πως «τρέχουν τον πατέρα μου αδίκως». Πρόσθεσε ότι ο πατέρας του είναι 73 ετών και καρκινοπαθής και δεν έχει μέσα του το ένστικτο του δολοφόνου. «Έπραξε το σωστότερο, κάλεσε την αστυνομία» συμπλήρωσε.

Η υπόθεση έχει σοκάρει και έχει προκαλέσει διχογνωμία σχετικά με το τι συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην Ομόνοια. Η κατάσταση περιπλέχθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς η πολυαναμενόμενη ιατροδικαστική εξέταση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα αίτια θανάτου του Ζακ παραμένουν απροσδιόριστα και πλέον απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Κως: Καλούν ξανά για κατάθεση τον σύντροφο της 27χρονης - Τα μυστηριώδη μηνύματα στο κινητό της

Συγγενείς και φίλοι του 33χρονου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου επρόκειτο να απολογηθεί ο 73χρονος.

Νέο βίντεο ήλθε στο φως, το οποίο απεικονίζει τον Ζακ μετά τα δεκάδες χτυπήματα που έχει δεχθεί στο πρόσωπο και στο κεφάλι να είναι αναίσθητος στο έδαφος της οδού Γλάδστωνος.
Είναι λίγα λεπτά πριν από τις 15.00 το μεσημέρι της Παρασκευής και ο 33χρονος βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος κρατώντας με τα χέρια του το κεφάλι του και τον λαιμό του. Οι εικόνες αποτυπώνουν τη βαναυσότητα με την οποία ο Ζακ Κωστόπουλος δέχθηκε τη λυσσαλέα επίθεση από εκείνους που αποφάσισαν να προβούν σε αυτοδικία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *