Πρεμιέρα για τη σειρά Έλα στη θέση μου!

Πρεμιέρα για τη σειρά Έλα στη θέση μου!

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, ένα μωρό έφτασε πακέτο στον Βλάση, μια πρόταση γάμου έμεινε στη μέση, και ένα πάρτι γενεθλίων
Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς«Έλα στη θέση μου» οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν πολλές ανατροπές και ίντριγκες.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Δαμιανό να ερευνά το ενδεχόμενο να είναι δικό του το μωρό της Φαίης. Την ίδια στιγμή, ο Βλάσης αποφασίζει να κάνει τα πάντα για την καρδιά της Μίκας, ακόμα και έναν… γάμο-έκπληξη.

Η άφιξη της κορούλας της Φαίης στη ζωή των ηρώων φέρνει τα πάνω κάτω σε όλους και κυρίως στον Βλάση, που από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε πατέρας και προσπαθεί να το συνειδητοποιήσει.

Διαβάστε Επίσης  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Είμαι θρήσκος – Δεν μπορεί η ζωή να είναι μόνο αυτή

Η είδηση ότι το παιδί είναι τελικά δικό του δεν ταράζει μόνο τον ίδιο αλλά και τον Δαμιανό, ο οποίος ήταν ο δεύτερος υποψήφιος μπαμπάς.

Σύμφωνα με το Mytv στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο άνδρας κάνει μερικές έξυπνες και μεθοδικές κινήσεις προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια διότι δεν έχει πεισθεί ακόμα για την πατρότητα του μωρού. Αποφασίζει, λοιπόν, με όσα μέσα διαθέτει να σιγουρέψει τις υποψίες του και να ανακαλύψει αν το κοριτσάκι είναι κόρη του. Φυσικά, βαθιά μέσα του ο Δαμιανός είναι πεπεισμένος ότι το παιδί είναι δικό του.

Όταν τελικά επιβεβαιώνει ότι οι ισχυρισμοί του έχουν βάση, αρχίζει να τρέφει αισθήματα για τη μικρή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μαθαίνει τα νέα της όπως επίσης και πληροφορίες για τη Φαιή. Βέβαια, προσπαθεί οι κινήσεις του να γίνονται με πλάγιο τρόπο για να μη δημιουργήσει υποψίες στους υπόλοιπους ήρωες.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 9/1 Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Μάλιστα, κάποια στιγμή καταφέρνει να “δει από κοντά το μωρό, σε μία άκρως συγκινητική στιγμή. Ωστόσο, αργά ή γρήγορα, οι προθέσεις του αποκαλύπτονται και οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις του στα Σπάτα παραξενεύουν τους ενοίκους της αυλής και ιδιαιτέρως τον Βλάση.

Όλη αυτή η στάση του Δαμιανού τον φέρνει τελικά σε ρήξη με τον ξάδελφο του ακόμα μία φορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *