Βάσω Λασκαράκη: Το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη και ο θάνατος της καλύτερής της φίλης

Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για την περίοδο του χωρισμού της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και για την απώλεια ενός αγαπημένους της προσώπου εκείνη την περίοδο.

Είπες πριν ότι του συναδέλφους σου στο «Σόι» του θεωρείς οικογένειά σου. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτού έμαθαν για το διαζύγιό σου από το δελτίο Τύπου που στείλατε από κοινού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο και προσωπικό όπως ένα διαζύγιο, θέλω να προφυλάξω και τον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να αλλάξω τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου.

Διαβάστε Επίσης  Ηλίας Ζερβός: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός ηθοποιός

Αποφάσισα να κρατήσω αυτό το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής από τους πάντες. Ήξεραν ότι χωρίζω μόνο δύο πολύ δικοί μου άνθρωποι και κανένας άλλος, Και αυτοί το έμαθαν όταν ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει επιστροφή

. Αν έλεγα κάτι σε οποιονδήποτε άλλον ή αν οι συνάδελφοί μου καταλάβαιναν κάτι από τη συμπεριφορά μου, ίσως να διέρρεε πιο γρήγορα απ’ όσο ο πρώην άντρας μου κι εγώ θέλαμε. Δεν σου κρύβω ότι το 2016 και το 2017 ήταν δύο πολύ δύσκολες χρονιές γιατί από το διαζύγιο, έχασα την κολλητή μου φίλη και κουμπάρα μου.

Αν επικοινωνούσα αυτό που μου συνέβαινε προς τα έξω, θα ένιωθα πολύ πιο ευάλωτη και αυτό είναι κάτι που δεν ήθελα να μου συμβεί. Ήθελα να το παλέψω μόνη μου.

Διαβάστε Επίσης  Αποφυλακίστηκε ο δραπέτης - τραγουδιστής

Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι σου πήρε πολύ καιρό να πάρει την απόφαση να χωρίσεις.

Δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε χρονικό περιθώριο, αλλά σίγουρα δεν είναι μια απόφαση που πάρθηκε σε έναν μήνα. Είναι κάτι που έχεις συζητήσει και έχεις προσπαθήσει πολύ. Δεν τα διαλύει όλα σε μια μέρα, ειδικά όταν σε έναν γάμο υπάρχει και ένα παιδί!

Θα μπορούσες να ξανασυνεργαστείς με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη;

Ίσως και να μπορούσαμε να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον, αλλά είναι πολύ νωρίς για να συμβεί αυτό.

Πηγή: Νέα Σελίδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *