Οργισμένη αντίδραση των Ειδικών Φρουρών για τη μετακίνηση του αστυνομικού στην ιρανική πρεσβεία

Οργισμένη αντίδραση των Ειδικών Φρουρών για τη μετακίνηση του αστυνομικού στην ιρανική πρεσβεία

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής σε οργισμένη ανακοίνωσή του, ζητάει την ανάκληση της «άδικης και αναχρονιστικής διαταγής» της μετακίνησης του αστυνομικού που φρουρούσε την ιρανική πρεσβεία την ώρα της επίθεσης του Ρουβίκωνα, ενώ κάνει λόγο για «μικροψυχία και απανθρωπιά» των ανώτερων που έλαβαν αυτή την απόφαση.

Η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς η ζωή μας επιφυλάσσει την τελευταία κουβέντα στα γεγονότα, έχοντας τη δύναμη να ξεσκεπάζει την ανθρώπινη υποκρισία και υπεροψία, έχοντας τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη μικροψυχία και την απανθρωπιά, παράλληλα όμως να αποκαλύπτει το μεγαλείο της υπομονής, της καρτερικότητας, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΈΙΑΣ !

Διαβάστε Επίσης  Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και ως πότε θα ισχύουν

Αναφερόμαστε στον “πρωταγωνιστή” της “επιδρομής “στην Πρεσβεία του Ιράν του οποίου το μεγαλείο της ψυχής του, αδιαφόρησε για τις “σειρήνες’ των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα “αργύρια” της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς , έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης.

Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, ΕΚΤΟΣ από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός από αυτούς που τη διέταξαν , ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν !

Διαβάστε Επίσης  Οικογένεια Δασκαλάκη: Βάλτε τέλος στη διασπορά ανακριβειών-Ικανοποίηση για την έρευνα της Εισαγγελίας για τους θανάτους των παιδιών τους

Διαμηνύουμε σε κάθε πλευρά, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες , την απαίτηση να εγκαταλειφθεί από την Διοίκηση η απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμών ως RES (πράγμα) παίρνοντας πίσω την άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης .

Εμείς ζητούμε ταπεινά ΣΥΓΝΏΜΗ από τον Συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του»!!

Αφήστε μια απάντηση