ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Επεισόδιο 13 – 14 β κύκλος

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Επεισόδιο 13 – 14 β κύκλος

 

Επεισόδιο 13 – 14

Στο επεισόδιο 13 και στο επεισόδιο 14 της σειράς Το Τατουάζ θα δούμε πως Η Τατιάνα με την Αθηνά αποφασίζουν να ερευνήσουν τα δεδομένα από την ατζέντα της Τόνιας και βήμα – βήμα να φτάσουν στον Γενάρη.

Η αυτοκτονία της μητέρας του Ορφέα, τον οδηγεί στα όριά του. Με εξαίρεση τη Μάρθα, αποφασίζει να απομονωθεί από όλους και να αντιμετωπίσει την απώλεια μόνος του.

Η Αμαλία συνεχίζει να σκαλίζει τις ύποπτες κινήσεις στην εταιρεία της Μαργκώ, ενώ παράλληλα ενημερώνει τον Σέκερη.

Η δολοφονία του Σαρλή θορυβεί τον Νικόλα και η Τατιάνα του ζητάει να’ ναι διπλά προσεκτικός.

Το μυαλό του Νικόλα όμως είναι πάντα στην Αθηνά και στους πιθανούς τρόπους για να την κατακτήσει. Μια παρακινδυνευμένη κίνηση της Βίκυς, θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Ο Άλεξ «πνίγεται» από τα προβλήματα που έχουν προκύψει, αλλά βρίσκει παρηγοριά στην Άννα, που κάνει ότι μπορεί για να του σταθεί σε όλα.

Διαβάστε Επίσης  “Λες και είναι 25 ετών την κάνατε”: “Βροχή” τα σχόλια στη φωτο της Μαριάννας Τουμασάτου, η τεράστια αλλαγή

Η Νικόλ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Πέτρο κι όλα δείχνουν πως θα νοικιάσει τις παμπ.

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως η Ελπίδα έχει και πάλι μπλεξίματα.

Η Ελένη πάει αυθόρμητα στην κηδεία της μάνας του Ορφέα κι αυτή της η πράξη θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις.

Ο Θεοχάρης επισκέπτεται την Αίγινα κι αποφασίζει να ρίξει γέφυρες φιλίας με την οικογένεια Μελά.

Ο Τόνυ ζητά μια μεγάλη χάρη από την Αμαλία, αλλά δεν παίρνει την απάντηση που φανταζόταν. Η κακή ψυχολογική κατάσταση του Ορφέα, από τον θάνατο της μητέρας του, αναγκάζει την Ελένη να μείνει μαζί του τη νύχτα, προκειμένου να του συμπαρασταθεί…

Στο μεταξύ, η Άννα με τον Άλεξ παραμένουν στο πλευρό της Λήδας και προσπαθούν να μην νιώσει την έλλειψη της Όλγας!

Η Τατιάνα με την Αθηνά, απομονώνουν κάποιους ασθενείς της Τόνιας, που ταιριάζουν στο προφίλ του «Γενάρη» και με ένα τέχνασμα, καταφέρνουν να τους πάρουν DNA για σύγκριση. Ανάμεσα σ’ αυτούς που καλούν είναι και ο Ορφέας.

Διαβάστε Επίσης  Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στον δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο της επιτυχημένης σειράς!

Ο Νικόλας εξακολουθεί να κυνηγά την Αθηνά, αλλά σκοντάφτει πάντα πάνω στην άρνησή της και στην αντιπάθεια που δείχνει να τρέφει προς το πρόσωπό του.

Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, ο Τόνυ ετοιμάζεται να φύγει για την Ελβετία και πιέζει την Αμαλία να αναλάβει την εταιρία στην Ελλάδα.

Η Μαργκώ προτείνει μια εναλλακτική λύση γι’ αυτό, αλλά και ένα άλλο σχέδιο που περιλαμβάνει τη σύνταξη μια ψεύτικης διαθήκης από τον Τόνυ, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια του Στρατηγού.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *