Ποινική δίωξη στον 60χρονο για την υπόθεση της 22χρονης στο Ζεφύρι

http://www.zougla.gr/greece/article/piniki-dioksi-ston-60xrono-gia-tin-ipo8esi-tis-22xronis-sto-zefiri-1624322

Ποινική δίωξη για βιασμό, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότηταςασκήθηκε σε βάρος του 60χρονου Ρομά για την υπόθεση της 22χρονης στο Ζεφύρι.

Μετά την κατάθεση της νεαρής οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εξέτασαν τον 60χρονο και στη συνέχεια τον συνέλαβαν καθώς εντοπίστηκε γενετικό του υλικό στο σώμα της γυναίκας. Ο άνδρας είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για βιασμό από 20χρονη και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε Επίσης  Βίαιη προσαγωγή των γιων του βασικού υπόπτου στη δολοφονία Παπαγεωργίου

Η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως κινούνταν στην περιοχή αναζητώντας ναρκωτικά κι εκείνος προθυμοποιήθηκε να της δώσει. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Ειδικότερα, η 22χρονη, μιλώντας στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε πως κάνει χρόνια χρήση και αποφάσισε, μαζί με κάποιους άλλους, να πάει σε ένα σπίτι για «να φτιαχτεί», το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε αγοράσει τις ουσίες.

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Τσαλίκης – «Χωρίς Εσένα 2019″| Το πιο Summer Remake κυκλοφόρησε κι έχει Μυκονιάτικο αέρα!

«Μετά πήγαμε και σε άλλο σπίτι, επίσης σε κοντινή απόσταση. Θυμάμαι που έκανα χρήση ουσιών και μετά από λίγο έχασα τις αισθήσεις μου. Όμως, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα» υποστήριξε.
Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *