Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Το νέο love story του «Ηλία» και η επιστροφή της «Μαρίνας»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού όπως ήδη γνωρίζετε υπάρχει μια σημαντική αλλαγή.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν ανήκει πια στο καστ, ενώ το νέο πρόσωπο που εντάσσεται στη σειρά είναι η Κλέλια Ρένεση. Η πρεμιέρα του νέου κύκλου θα πραγματοποιηθεί αρχές Οκτωβρίου και είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου, ο Ηλίας και η Μαρίνα είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στον Πύργο, καθώς είχε προταθεί στον σύζυγο η θέση του διευθυντή στην Εφορία. Παράλληλα, όμως, μια επαγγελματική ευκαιρία δόθηκε και στη Μαρίνα, αν και μακρινή, καθώς θα έπρεπε να μετακομίσει στο Ντουμπάι. Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε δεκτή και, μάλιστα, αποχαιρέτησε τον σύζυγο της με τρυφερά λόγια, κάνοντας τον να λυγίσει από συγκίνηση.

Διαβάστε Επίσης  Νίκος Ψαρράς: Πως μπήκε στη σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mytv στα πρώτα έξι επεισόδια πρόκειται να δούμε τον Ηλία να… συγκατοικεί με τη μητέρα του Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου), η οποία προσπαθεί να του σταθεί στις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά τον χωρισμό του από την αγαπημένη του Μαρίνα. Ακόμα, η Ελπινίκη, η οποία γνωρίζει ήδη τη γοητευτική γυναίκα (Κλέλια Ρένεση), είναι αυτή που ωθεί τον Ηλία να ξεπεράσει τη Μαρίνα και να κάνει μία νέα αρχή.

Κι ενώ ο άνδρας επικοινωνεί συχνά με τη Μαρίνα για να μαθαίνει τα νέα της ή και για να τη… μεταπείσει, από το 6ο επεισόδιο και μετά κάνει την εμφάνισή της η νέα γυναίκα, η οποία προσπαθεί να κάνει τον Ηλία να δει τη ζωή με άλλο μάτι!

Διαβάστε Επίσης  Βασίλης Μπισμπίκης: Δείτε πώς ήταν σε ηλικία 19 ετών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού οι ιθύνοντες του Alpha και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να κάνει guest εμφάνιση σε κάποια επεισόδια, βοηθώντας με τον τρόπο της στην ομαλή εξέλιξη της ιστορίας αλλά και τονώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού. Οι μέχρι τώρα συζητήσεις έχουν γίνει σε θετικό κλίμα.

Πηγή: Mytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *