Η φωτογραφία της 33χρονης που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά

Η φωτογραφία της 33χρονης που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά

Στο παρελθόν της Αικατερίνης Αναγνωστάκη αναζητεί η αστυνομία την άκρη του νήματος σχετικά με τη δολοφονία της 33χρονης μητέρας.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης σε υπόγειο γκαράζ, μέσα στο αυτοκίνητό της. Είχε δεχθεί πυροβολισμούς από καλάσνικοφ.

Η δολοφονία της παραπέμπει στις τακτικές κυκλωμάτων της νύχτας, ενώ από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η εκτέλεση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης.

Η φωτογραφία της 33χρονης που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά

Tι συνέβη

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία χθες το απόγευμα, καθώς μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, μάρκας Mercedes, στο κοινόχρηστο υπόγειο γκαράζ της μεζονέτας όπου διέμενε στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32, στην Κηφισιά.

Διαβάστε Επίσης  Ερωτοχτυπημένη η δικηγόρος της Μαφίας των Φυλακών.Οι διάλογοι είναι αποκαλυπτικοί

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η 33χρονη δέχθηκε αρκετές σφαίρες – τουλάχιστον 15 – από άγνωστους δράστες.

Οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, αλλά φοβήθηκαν και δεν ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η 33χρονη ήταν μητέρα ενός κοριτσιού, περίπου επτά ετών, ενώ είχε μετακομίσει στην περιοχή πριν από περίπου έναν χρόνο.

Tο θύμα φέρεται να είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση και το 2011. Αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας της, φέρεται να είχε μεταβεί στο εξωτερικό. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο zougla.gr πως η γυναίκα είχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, εξέλιξη που γνώριζαν οι δολοφόνοι της, οι οποίοι προφανώς την ανέμεναν.

Διαβάστε Επίσης  Ζητά συγγνώμη από την κοινωνία η 19χρονη μητροκτόνος στην Πετρούπολη: «Νιώθω σαν να μην σκότωσα εγώ το μωρό μου»

Το έγκλημα έγινε το βράδυ της Τρίτης, αλλά το θύμα εντοπίσθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Η γυναίκα έφερε τραύματα που προήλθαν από καλάσνικοφ.

Η 33χρονη είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *