H σεναριογράφος Κωνσταντίνα Γιαχαλή μιλά για τη νέα σειρά του Epsilon Tv «Για πάντα παιδιά»

H σεναριογράφος Κωνσταντίνα Γιαχαλή μιλά για τη νέα σειρά του Epsilon Tv «Για πάντα παιδιά»

Τρεις άνδρες για «πάντα φίλοι» και για «πάντα παιδιά». Πόσο επηρεάζει ο ένας τον άλλον και κατά συνέπεια τη σχέση του με τους άλλους;

Η σεναριογράφος Κωσταντίνα Γιαχαλή αποκαλύπτει στο όλα όσα θα δούμε στη νέα, φιλόδοξη κωμωδία του Epsilon TV

Tο «Για Πάντα Παιδιά» αποτελεί την ελληνική εκδοχή του επιτυχημένου αμερικανικού «Traffic Light», το οποίο είχε βασιστεί σε ισραηλινό φορμάτ, ενώ ακολούθησε και η ρωσική βερσιόν. «Το αμερικανικό το έχω δει φευγαλέα, είδα κυρίως την ισραηλινή και τη ρωσική εκδοχή της σειράς» αναφέρει στο «Tv Έθνος» η Κωσταντίνα Γιαχαλή, εξηγώντας παράλληλα πως πάντα στις διασκευές υπάρχει το περιθώριο αλλαγών.

Διαβάστε Επίσης  Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ενα χωριατάκι ήμουν, χωρίς διαβάσματα, χωρίς κανονικότητα»

«Το σενάριο της σειράς έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα και θα το χαρακτήριζα πιο ρεαλιστικό. Πάντα παίζει ρόλο ο χρόνος, αλλά και το περιβάλλον που ένας σεναριογράφος καλείται να στήσει μια πλοκή. Ο Σταμάτης (Νίκος Πουρσανίδης) στην πρωτότυπη εκδοχή έχει μαγαζί με ταχυδακτυλουργικά τρικ. Εδώ θα τον δούμε ως μανάβη. Η γυναίκα του η Πέρσα (Έλενα Ασημακοπούλου) είναι στην αρχική ιστορία δημοσιογράφος ακτιβίστρια, εμείς εδώ θα τη δούμε ως συντάκτρια καλλιτεχνικού ρεπορτάζ σε lifestyle περιοδικό. Όσον αφορά στον Γρηγόρη (Αποστόλης Τότσικας), παραμένει και στην ελληνική εκδοχή διοργανωτής εκδηλώσεων, όπως και η κοπέλα του η Ειρήνη (Τζένη Θεωνά) την οποία θα δούμε ως αεροσυνοδό». Για τον single της παρέας, τον Λευτέρη (Λεωνίδας Καλφαγιάννης), υπήρχε σύμπτωση στησίματος του ρόλου μάλλον από… τύχη.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια προσπαθεί ακόμη να εντοπίσει την εξαφανισμένη Μαρίνα

«Σκεφτόμουν με ποιον τρόπο ένας νέος στην εποχή μας μπορεί να μην κάνει τίποτα αλλά να έχει ένα εισόδημα. Όχι μεγάλο, αλλά τέτοιο ώστε να τα βγάζει πέρα. Σκέφθηκα λοιπόν, χωρίς να έχω διαβάσει την αρχική εκδοχή, να τον κάνω εισοδηματία δύο ενοικίων. Έτσι ήταν ο χαρακτήρας και στην πρωτότυπη εκδοχή του» αναφέρει η Κωνσταντίνα Γιαχαλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *