Πόσους «μεγάλους έρωτες» συναντάμε στη ζωή μας

Πόσους «μεγάλους έρωτες» συναντάμε στη ζωή μας

 

 

Αν μόλις χώρισες με τον πρώτο άνθρωπο που ερωτεύτηκες πραγματικά και νόμιζες ότι είναι ο μοναδικός πάνω στον πλανήτη μη στεναχωριέσαι καθόλου.

Η επιστήμη έρχεται να σου αποκαλύψει (σύμφωνα με νέα έρευνα) πως οι μεγάλοι έρωτες που θα συναντήσεις στη ζωή σου είναι 2!

Στην έρευνα συμμετείχαν 2000 άτομα, που ρωτήθηκαν σχετικά με την ιστορία των φλερτ και των σχέσεων τους. Από τις απαντήσεις τους, οι ερευνητές συμπέραναν πως οι περισσότεροι κατά μέσο όρο είχαν συναντήσει 2 άτομα που θεώρησαν τον έρωτα της ζωής τους.

Διαβάστε Επίσης  Τέμπη: Το συγκλονιστικό σκίτσο για τη γραμμή του τρένου

Μάλιστα, 1 στους 7 συμμετέχοντες δεν πιστεύει ότι ο τωρινός τους σύντροφος είναι «the one», αλλά έχει συμβιβαστεί με αυτή τη σχέση, αφού εκείνος που θεωρούσε το άλλο του μισό τους απογοήτευσε.

Το 17% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα, αφού ήδη βρίσκονταν σε μια σοβαρή σχέση. Οπότε φρόντισε πριν νοικοκυρευτείς για τα καλά να είσαι σίγουρη ότι αυτός που θα αποφασίσεις να μείνεις μαζί του, είναι ο 2ος κατά σειρά μεγάλος έρωτας σου.

Διαβάστε Επίσης  Η απάντηση-ντροπή της ΕΡΤ για την ψευδολογία ότι «μερικές δεκάδες πολίτες μόνον πήγαν στο συλλαλητήριο»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *