Ανέκδοτο: Πρόβλημα ούρησης….

Πρόβλημα ούρησης….

 

Ένας νεαρός άνδρας είχε κάτι ενοχλήσεις την ώρα που κατουρούσε οπότε και πάει στον γιατρό για να δει τι έχει. Ο γιατρός αφού τον εξετάζει του λέει:

– Κύριε μου το πρόβλημα σας είναι σοβαρό και ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να περάσει η σπάνια αυτή αρρώστια σας είναι να σας τον κόψουμε.

– Τι να τον κόψω; Αποκλείεται. Θα πάω σε άλλον γιατρό.

Και μια και δυο επισκέπτεται έναν άλλο γιατρό. Του εξηγεί την κατάσταση και η εξέταση αρχίζει. Αφού και αυτός ο γιατρός τελειώνει την εξέταση του λεει:

Διαβάστε Επίσης  Ανέκδοτο:Τα μανιτάρια

– Πράγματι η γνωμάτευση του προηγουμένου συνάδελφου ήταν σωστή και το πέος σας πρέπει να αφαιρεθεί προκειμένου να επέλθει γιατρειά. Θα σας συμβούλευα όμως να επισκεφτείτε και κάποιον άλλον ιατρό διότι στις μέρες μας η ιατρική έχει προοδεύσει και δεν γνωρίζω αν κάποιος συνάδελφος έχει αναπτύξει κάποια θεραπεία που ίσως φέρνει αποτελέσματα.

Τι να κάνει ο άνθρωπος απελπισμένος και φοβισμένος όπως ήταν στην ιδέα και μόνο της αφαίρεσης του πολύτιμου μέλους του άρχισε να φέρνει βόλτα όλους τους γιατρούς με την ελπίδα ότι κάποιος θα βρεθεί που θα του πει ένα καλό λόγο και να του δώσει κουράγιο. Μετά από πολύ ψάξιμο και αφού όλοι του έλεγαν τα ίδια και τα ίδια πάει σε έναν γιατρό που αφού τον εξετάζει του λεει:

Διαβάστε Επίσης  Ανέκδοτο:Από αυτήν την τρύπα έφυγε βρε βλάκα…

– Κοιτάξτε δεν είναι τίποτα θα σας δώσω αυτά τα βότανα θα κάνετε το πέος σας δυο τρεις εντριβές με το ζουμί τους κάθε μέρα και όλα θα πάνε καλά.

– Δηλαδή γιατρέ μου εννοείτε ότι δεν θα χρειαστεί να το κόψω;

– Όχι – όχι δεν είναι απαραίτητο με τον καιρό θα μαραθεί και θα πέσει μόνο του…

Αφήστε μια απάντηση