Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: Ακόμη δύο γυναίκες καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα του 34χρονου

Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από την αποκάλυψη της ομηρίας μιας 40χρονης Γαλλίδας, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα 34χρονου Λαμιώτη.

Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή, ο 34χρονος την φίμωσε και την έδεσε χειροπόδαρα ενώ στη συνέχεια την κλείδωσε σε δωμάτιο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης.

Η κατάθεση της γυναίκας, ωστόσο, δημιουργεί ερωτήματα που καλούνται τώρα να απαντήσουν οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, προκειμένου να αποσαφηνιστεί ακριβώς τι συνέβη.

Ρεπορτάζ του lamiareport.gr αναφέρει ότι στην Ασφάλεια Λαμίας να έχουν μιλήσει δύο ακόμη γυναίκες για τα όσα τις είχε υποχρεώσει να κάνουν μαζί του ο 34χρονος, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

Οι περιγραφές μάλιστα δεν περιορίζονται στο ερωτικό κομμάτι αλλά και στο γεγονός ότι έγιναν πράγματα παρά τη θέλησή τους, καθώς υπήρξαν κι εκείνες «όμηροι» του 34χρονου, βιώνοντας εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Διαβάστε Επίσης  Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις για τους δολοφόνους της Τοπαλούδη

Η 40χρονη γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι ο 34χρονος Λαμιώτης την παρέλαβε από τον σταθμό του Λιανοκλαδίου την περασμένη Τετάρτη, την οδήγησε στο σπίτι του, τη φίμωσε, την έδεσε και την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο.

Η ίδια το πρωί της Πέμπτης -άγνωστο πώς- φέρεται να βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με τους οικείους της, οι οποίοι στη συνεχεία ειδοποίησαν την Ιντερπόλ. Αυτή με τη σειρά της έδωσε σήμα στην Ασφάλεια Λαμίας, η οποία εντόπισε το στίγμα του κινητού της και εισέβαλε στο διαμέρισμα, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη της το πρωί του Σαββάτου.

Κατά την είσοδο τους στο διαμέρισμα, οι αστυνομικές αρχές φέρεται να εντόπισαν μονωτικές ταινίες, πλαστικούς σφικτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι, ένα μαύρο κολάρο, αλλά και σεξουαλικά βοηθήματα.

Διαβάστε Επίσης  Νεκρή η 29χρονη που αγνοούνταν στην Κέρκυρα - Κρατείται ο πατέρας της

Δικογραφία έχει σχηματιστεί και εις βάρος μιας 24χρονης, που συζούσε με τον 34χρονο και φέρεται να γνώριζε τα πάντα για την αρπαγή.

Η 40χρονη, που γνώρισε τον Λαμιώτη μέσω Facebook, είχε συνάψει σχέση μαζί του, η οποία όμως είχε διακοπεί. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό επικοινώνησαν ξανά και η Γαλλίδα αποφάσισε να ταξιδέψει στη χώρα μας για να συναντηθούν.

Η Ασφάλεια Λαμίας έχει κατασχέσει το κινητό, τον υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του 34χρονου αλλά και της 24χρονης, οι οποίες θα ελεγχθούν από ειδικούς προκειμένου να φανεί αν υπάρχει υλικό βιντεοσκοπήσεων, τι ακριβώς έχει ειπωθεί στις μεταξύ τους συνομιλίες και ό,τι άλλο προκύψει.

Ο 34χρονος και η 24χρονη ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο, Τρίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *