Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 17 ως 23/9/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και η εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό αλλαγές θα φέρουν στον τρόπο σκέψης σου. Θα θελήσεις να ανανεωθείς και να βγεις από την αδράνεια, η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος για να διαφοροποιήσεις τα ανιαρά δεδομένα. Θα έχεις την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να προσεγγίσεις, οι προτάσεις που θα κάνεις θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις πιέσεις, τα πείσματα και τις εμμονές, οι εσωτερικοί σου διχασμοί ίσως να κάνουν ευάλωτη την ψυχολογία σου, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στις εξάρσεις. Η Σελήνη στους Ιχθείς και ο ερχομός του Ήλιου στον Ζυγό θα σε βοηθήσουν να κινηθείς με χαλαρότητα και ανανεωμένη διάθεση, αν προσπαθήσεις να θερμάνεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα τα καταφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω βάζεις στόχους, συνειδητοποιείς και αναπροσαρμόζεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο απελευθέρωση θα έχουν οι ενέργειες σου, θα τολμήσεις να προσεγγίσεις, να εκδηλωθείς και να προτείνεις. Την ανανέωση θα αναζητήσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις το ρίσκο να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά και να διαγράψεις τα παλιά τότε άσε τις αναβολές κινήσου με αποφασιστικότητα.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τον υπερβολικό ρομαντισμό και να σκεφτείς σε ρεαλιστικά πλαίσια. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σε αποτρέψει από υπερβολές, ισορροπημένη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής ή απόδρασης, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό θα αναστατώσει και θα μπερδέψει τη σκέψη σου κατά συνέπεια και τη στάση σου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή καινούργια γνωριμία. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό θα νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς με καινούργια άτομα όμως σίγουρα θέλεις να ξεκόψεις απ το παρελθόν σου; Μέσα στην εβδομάδα θα σου ανοιχτεί δίοδος νέων γνωριμιών αλλά πρώτα απ όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς αναζητάς.

Σε σχέση. Προσοχή στις κυκλοθυμικές σου αντιδράσεις, σκαμπανεβάσματα θα έχει η συμπεριφορά σου, τη μια θα νιώθεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, την άλλη θα σε πνιγούν οι δεσμεύσεις και η ρουτίνα. Θα μπερδευτεί η καρδιά σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς προσοχή στις αμφιβολίες σου, αν περάσεις σε αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σου τότε θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος. Η ισορροπία του δεσμού σου θα απαιτεί ειλικρίνεια και ξεκαθαρισμένες βλέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Υδροχόο ανανεώνεσαι θα το κυνηγήσεις το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας. Προσιτή θα είναι η στάση σου, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ζυγό ομιλητική θα είναι η διάθεση σου, κοινωνική η συμπεριφορά σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να συναντηθείς με άτομο που το μεταξύ σας ενδιαφέρον θα αποδειχτεί αμοιβαίο. Σου δίνω τη συμβουλή να δώσεις ώθηση στα γεγονότα, προχώρα με απελευθερωμένη διάθεση, πάρε δυναμικές αποφάσεις.

Σε σχέση. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με ξεκάθαρο τρόπο, θα είσαι σε θέση να φανερώσεις αυτό που νιώθεις και σκέφτεσαι, επεξηγηματικές απαντήσεις θα δώσεις στο ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις κόντρες υπεροχής, στην παρούσα φάση προσπάθησε να εστιάσεις στην ισορροπία του δεσμού σου, ανανέωσε τα δεδομένα, απέφυγε το άγχος.

Διαβάστε Επίσης  Ετήσιες Προβλέψεις 2024: Ο χειρότερος μήνας για το κάθε ζώδιο

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Αν αναζητάς καινούργια γνωριμία με τον Ερμή στον Ζυγό θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος, θα εκφραστείς ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις και δε θα απογοητευτείς. Δεν αποκλείεται να νιώσεις αισθήματα που τον τελευταίο καιρό τα είχες ξεχάσεις, καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, θα καταφέρεις να ανανεωθείς.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα κινηθείς μελετημένα, πολύ καλά σκεπτόμενα και με στρατηγική. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θετική και συγκαταβατική θα κάνει τη σκέψη σου, θα σε ωθήσει στο να αποκτήσεις κάτι δεσμευτικό, επιθυμία σου θα είναι να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να ανοίξεις συζητήσεις για τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό θετική κατάληξη θα έχουν οι επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος. Δεν αποκλείεται να αφορά πρόσωπο από το παρελθόν ή ίσως να είναι άτομο που από καιρό υπάρχει έλξη μεταξύ σας. Αμοιβαίος θα είναι ο ενθουσιασμός, το μεταξύ σας ταίριασμα θα ανοίξει δίοδο σχέσης. Δώσε ώθηση στα γεγονότα θα υπάρξει θετική πορεία, ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς και ο Ήλιος στον Ζυγό θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς με αισιοδοξία.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσοχή να μην εστιάσεις στις καταστάσεις που σε δυσανασχετούν ή σε εκνευρίζουν και δημιουργήσεις εντάσεις, προσπάθησε να δεις τα γεγονότα σφαιρικά στη γενική τους μορφή. Απέφυγε την αυστηρή κριτική και τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να οριοθετήσεις τάσεις εκνευρισμού. Σου δίνω τη συμβουλή να μην αναλωθείς προσπαθώντας να αποδείξεις πως εσύ κρατάς τα ηνία, επικεντρώσου στην αγάπη και στα αμοιβαία αισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την αδράνεια, θα νιώσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, πρότεινε αυτό που θέλεις προχώρα σε προσεγγίσεις. Με τον Ερμή και τον Ήλιο να εμφανίζονται στο ζώδιο σου δείξε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά λόγια που θα σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, άσε στην άκρη τις άτοπες αμφισβητήσεις. Κινήσου με ανατρεπτική διάθεση, οι πράξεις σου αν είναι άμεσες τότε το αποτέλεσμα θα καταφέρει να αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα.

Σε σχέση. Στα μέσα της εβδομάδας ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σου έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα βάλουν στη σωστή τους θέση κάποια πράγματα που τις τελευταίες μέρες είχαν δημιουργήσει μπερδέματα. Μια ουσιαστική συζήτηση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις, να αποκαλύψεις, και να οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο εντάσεων τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, θα υπάρξει συνεννόηση θα βρεθεί η άκρη του νήματος. Δείξε εμπιστοσύνη στα γεγονότα, άσε τον εαυτό σου να πιστέψει και να ενθουσιαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω και στην συνέχεια στον Υδροχόο αισιόδοξη και τολμηρή θα είναι η στάση σου, δεν αποκλείεται να αναστατωθείς συναισθηματικά, καταφθάνουν γεγονότα απρόοπτα. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με εμφανίσιμο πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, μαγνητισμός θα υπάρξει ανάμεσα σας. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς θα υπάρξει έλξη και αμοιβαίο συναίσθημα, είναι πολύ πιθανό αυτό το άτομο να θελήσεις να το κρατήσεις σταθερά στη ζωή σου.

Σε σχέση. Με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Ζυγό η σκέψη σου θα είναι απελευθερωμένη και χαλαρή, η στάση σου ιδιαιτέρως αισθησιακή. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις και ταυτοχρόνως να προστατέψεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, κινήσου και εκδηλώσου χωρίς καθυστερήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας αυτό που θα ακουστεί θα θερμάνει ακόμα περισσότερο τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2024 για όλα τα ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου η εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό θα σου φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης, αποκαλυπτικές επαφές θα έχεις με τον πρόσωπο που σκέπτεσαι. Οι προθέσεις θα είναι ξεκάθαρες, ουσιαστικά λόγια θα ακουστούν, σκέψου σοβαρά και πάρε τις αποφάσεις σου. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει συνάντηση με συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, ειλικρινά λόγια θα καταλήξουν σε βάσιμες υποσχέσεις.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή η εβδομάδα σου θα έχει θετικές ανατροπές έρχονται αλλαγές. Τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές και αποκαλυπτικές, προσπάθησε να συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, θα είναι λάθος αν κρύψεις αυτό που νιώθεις και αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Εκδηλώσου, ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις, και προχώρα για άμεσα ξεκαθαρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και τον Ήλιο σε συνοδό με τον Ερμή συμπτώσεις και συγκυρίες θα σου ανοίξουν δίοδο επαφών και συναντήσεων. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς και να προχώρησες τα βήματα σου, ουσιαστικά θα βγεις από την καταστολή. Οι άμεσες ενέργειες θα έχουν θετική και εξελίξιμη πορεία, σου δίνω τη συμβουλή να μην καθυστερήσεις τις προσεγγίσεις σου ή τις αποφάσεις σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ξεκίνημα, καλό θα είναι να αποβάλεις τις πεσιμιστικές σκέψεις.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα βρεις συναισθηματικά τον δρόμο σου, οι επιθυμίες σου δε θα είναι πλέον μπερδεμένες, ανανεώνεσαι και βγαίνεις από τυχόν ανασφάλειες. Αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος θα καταφέρεις να σκεφτείς λογικά και να βάλεις τέλος στα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα. Συζήτησε με το ταίρι σου για την πορεία της σχέση σας, μίλησε με ειλικρίνεια, βγάλε στην επιφάνεια την αποφασιστική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθεί άνοιγμα για σχέση. Τα γεγονότα σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για ανανέωση θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις και να κάνεις μια νέα αρχή. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό θα προσεγγίσεις και θα επικοινωνήσεις με θετική διάθεση. Διατήρησε ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, κινήσου με αυθορμητισμό και με αυτοπεποίθηση, αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα της προσωπική σου ζωή θα το καταφέρεις.

Σε σχέση. Εσύ που θέλεις σταθεροποίηση και δέσμευση η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σου δώσει το προσδοκώμενο άνοιγμα, μείνε σε ετοιμότητα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα τονώσουν την αισιοδοξία σου ταυτοχρόνως θα σε βοηθήσουν να κινηθείς δυναμικά και απελευθερωμένα. Το ταίρι σου θα σου κάνει μια ιδιαιτέρως τονωτική πρόταση, σε παροτρύνω να δώσεις θετική απάντηση.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο και τον Ερμή στον Ζυγό, κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Ο ενθουσιασμός που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να κινηθείς με απελευθερωμένη διάθεση. Αν απογοητευτικές από το παρελθόν σου η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την προσωπική σου ζωή, σε συμβουλεύω να ρισκάρεις να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουργια αρχή.

Σε σχέση. Συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία και ισορροπία. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, άνοιξε ουσιαστικές συζητήσεις, προσπάθησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και δυναμισμό. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή και τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου ένα ευχάριστο και απρόοπτο γεγονός θα τονώσει την αισιοδοξία σου, βγαίνεις από τις απογοητευτικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, θα καταφέρεις να ανανεώσεις επιθυμίες και στόχους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *