Λαμία: Ερωτικό τρίο και σεξουαλικά παιχνίδια που… παρατράβηξαν πίσω από την ομηρία της Γαλλίδας;

Λαμία: Ερωτικό τρίο και σεξουαλικά παιχνίδια που... παρατράβηξαν πίσω από την ομηρία της Γαλλίδας;

Πέπλο μυστηρίου απλώνεται πάνω από την υπόθεση ομηρίας της 40χρονης Γαλλίδας στη Λαμία, με τις Αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι του νήματος, το οποίο περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα της «φρίκης» – Η 40χρονη Γαλλίδα ήταν τελικά εκείνη που κατήγγειλε το περιστατικό – Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι όλα έγιναν στο πλαίσιο ενός ερωτικού παιχνιδιού…

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση της σύλληψης ενός 34χρονου Λαμιώτη και της 24χρονης φίλης του, στο κέντρο της Λαμίας, για την ομηρία μιας 40χρονης Γαλλίδας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές η γυναίκα που βρέθηκε στην πόλη τις προηγούμενες μέρες, ο νεαρός Λαμιώτης τη φίμωσε, την έδεσε και την κλείδωσε σε δωμάτιο του διαμερίσματός του κρατώντας την όμηρο.

Υπάρχουν ωστόσο μεγάλα κενά στην υπόθεση που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές προκειμένου να καταλήξουν στο τι ακριβώς συνέβη.

Το τηλεφώνημα, η έφοδος και τα σεξουαλικά παιχνίδια

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη δει γίνει γνωστά και φέρεται να υποστήριξε η 40χρονη γυναίκα στις αστυνομικές αρχές, ο 34χρονος Λαμιώτης, την περασμένη Τετάρτη, με το που την παρέλαβε από το Σιδηροδρομικό Σταθμό του Λιανοκλαδίου, την οδήγησε στο σπίτι του, τη φίμωσε, την έδεσε και την κλείδωσε σε δωμάτιο που βλέπει στον ακάλυπτο.

Διαβάστε Επίσης  23 δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν την παραίτησή του Ηλία Ψινάκη - Κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 3 Αυγούστου

Η ίδια το πρωί της Πέμπτης -άγνωστο πώς- φέρεται να βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με τους οικείους της, οι οποίοι στη συνεχεία ειδοποίησαν την Ιντερπόλ. Αυτή με τη σειρά της έδωσε σήμα στην Ασφάλεια Λαμίας, η οποία εντόπισε το στίγμα του κινητού της και εισέβαλε στο διαμέρισμα, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη της το πρωί του Σαββάτου.

Κατά την είσοδο τους στο διαμέρισμα, οι αστυνομικές αρχές φέρεται να εντόπισαν μονωτικές ταινίες, πλαστικούς σφικτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι, ένα μαύρο κολάρο, αλλά και σεξουαλικά βοηθήματα…

Από την πλευρά τους, οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως όλα συνέβησαν στο πλαίσιο σεξουαλικού παιχνιδιού και πως δεν αποκλείεται η 40χρονη γυναίκα να «σκηνοθέτησε» το σενάριο περί απαγωγής και ομηρίας λόγω ερωτικής… αντιζηλίας που είχε με την 24χρονη, η οποία συζούσε με τον 34χρονο.

Και αυτό γιατί η ίδια φέρεται να είναι ερωτευμένη με τον 34χρονο. Άλλωστε οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω Facebook και το 2016 είχε ξαναπάει στην πόλη για να τον επισκεφθεί.

Διαβάστε Επίσης  Ένοχοι όλοι οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Όλα τα παραπάνω βέβαια μένει να αποδειχθούν βάσει των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές, ώστε να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς συνέβη και αν επρόκειτο για ομηρία ή για ένα… τραβηγμένο σεξουαλικό παιχνίδι.

Η Ασφάλεια Λαμίας έχει κατασχέσει το κινητό, τον υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του 34χρονου αλλά και της 24χρονης, οι οποίες θα ελεγχθούν από ειδικούς προκειμένου να φανεί αν υπάρχει υλικό βιντεοσκοπήσεων, τι ακριβώς έχει ειπωθεί στις μεταξύ τους συνομιλίες και ό,τι άλλο προκύψει.

Ο 34χρονος και η 24χρονη ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο, Τρίτη (18/09).

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα δικαστήρια Λαμίας. Σε βάρος του άντρα ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή, ενώ σε βάρος της 24χρονης για υπόθαλψη εγκληματία.

«Δεν έχω λάβει ακόμα γνώση της δικογραφίας και δεν μπορώ να σας πω κάτι επί της ουσίας, πιστεύω όμως από αυτά τα οποία μου έχουν μεταφέρει ο εντολέας και η εντολέας μου, σιγά -σιγά θα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα τα οποία θα αποδείξουν ότι δεν διαπράχθηκαν τα αδικήματα αυτά», δήλωσε ο νομικός τους εκπρόσωπος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *