ΔΕΘ:Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στη σκηνή!

ΔΕΘ:Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στη σκηνή!

Με την «εκρηκτική» της παρουσία η Ελένη Φουρέιρα παρέσυρε τους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου, για να την απολαύσουν!

Τη στιγμή που η πολύμηνη sold out ευρωπαϊκή της περιοδεία συνεχίζεται και το πιο πρόσφατο τραγούδι της, «Caramela», που κυκλοφορεί από την Panik Records, διαγράφει ανοδική πορεία, η «βασίλισσα» της ελληνικής pop χάρισε στο κοινό μία ανεπανάληπτη βραδιά.

Με το δικό της μοναδικό τρόπο, τραγουδώντας όλες τις επιτυχίες της αλλά και διεθνή hits και χορεύοντας όπως μόνο εκείνη ξέρει, η Ελένη έβαλε «φωτιά» στη σκηνή, με το κοινό να την αποθεώνει!

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 28/01: Ανατροπή με τον Βαλάντη - Μπαίνει ξανά στο Survivor 5;

Τις επόμενες ημέρες, η αγαπημένη showwoman θα συνεχίσει τις εμφανίσεις ανά την Ευρώπη, στο πλαίσιο των οποίων θα τραγουδήσει στα μουσικά βραβεία της Ισπανίας στις 2 Νοεμβρίου, καθώς και την προετοιμασία για το talent show «La Banda» . Στο μεταξύ, το «Fuego» εξακολουθεί την άκρως επιτυχημένη του πορεία, καθώς έγινε διπλά πλατινένιο στην Ισπανία και έχει ξεπεράσει τα 105 εκατομμύρια streams σε YouTube και Spotify!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *