Αυτά θέλουν οι άντρες στο σεξ και ντρέπονται να στα ζητήσουν!

  • Post category:ΑΝΤΡΑΣ

Αυτά θέλουν οι άντρες στο σεξ και ντρέπονται να στα ζητήσουν!

Οι άντρες δεν είναι ικανοποιημένοι απλώς και μόνο με το να κάνουν σεξ, θέλουν να ζήσουν κάτι παθιασμένο, κάτι που θα τους μείνει αξέχαστο .

Μάθε λοιπόν τι είναι αυτό που θέλουν και ντρέπονται να το ζητήσουν.

1)Μην ντρέπεσαι.

Απόκτησε αυτοπεποίθηση και μην λογοκρίνεις τον εαυτό σου σε λέξεις και πράξεις. Γιατί οι άντρες δεν θέλουν να είναι οι μόνοι που θα βάλουν όλη την προσπάθεια!

2)Μεταμορφώσου

Αν είσαι μαζεμένη και συγκρατημένη, γίνει μια…Μαινάδα του σεξ. Δάγκωνέ τον, πάρε πρωτοβουλίες, ντύσου πρόστυχα. Αν είσαι απελευθερωμένη πάλι, παίξε τον ρόλο της…»παρθένας». Θα τον τρελάνεις.

Διαβάστε Επίσης  Από τι κινδυνεύουν οι άνδρες που κάθονται πολλές ώρες

3)Μίλα του βρώμικα

Θα εκπλαγείς από το τι μπορεί να προκαλέσουν στον σύντροφό σας μερικές κακές λέξεις. Χρησιμοποιήσε τες !!!

4)«Ζόρισέ» τον

Κατά τη διάρκεια του σεξ, όσο και αν «τυπικά» ο ρόλος του «αφεντικού», θεωρητικά, ανήκει στον άντρα, η αντιστροφή αρκεί για να ερεθίσει. Ενώ είσαι από πάνω του, για παράδειγμα, κλείστου το στόμα ή πιάστον από τον λαιμό με τα χέρια σου ( χωρίς να τον πνίξεις) και δείξε πως είναι στο έλεός σου.

5)Tους αρέσει να σε κοιτάνε

Η οπτική διέγερση πραγματικά δίνει φτερά στους άντρες! Το να επιλέγεις στάσεις που του δίνουν καλύτερη θέα του σώματός σου είναι για αυτούς απίστευτα διεγερτικό.

Διαβάστε Επίσης  Αυτές είναι οι συμπεριφορές ενός ερωτευμένου άντρα

6) Δοκίμασε μαζί τους νέες στάσεις

Αν έχεις σκεφτεί κάποια στάση, πρέπει να του το πεις. Εκείνος θα ενθουσιαστεί με την ιδέα του καινούριου και σίγουρα θα θέλει να ικανοποιήσει την ερωτική σου απαίτηση.

7)Άγγιξέ τον παντού.

Η πιο ερωτογενής περιοχή του είναι αυτή που σκέφτεσαι, αλλά οι άντρες έχουν εθισμό στα ερωτικά αγγίγματα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος του πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.Γι΄αυτό μην αγνοείς το σώμα του.

Αφήστε μια απάντηση