Έχεις Ωροσκόπο Ταύρο; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Έχεις Ωροσκόπο Ταύρο; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

 

Tο ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα την ώρα της γέννησης ονομάζεται Ανατέλλον Ζώδιο (Rising Sign) ή Ωροσκόπος.

Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί τη διαφορά στην ιδιοσυγκρασία, τη διάθεση, τη σωματική εμφάνιση και την προσωπικότητα των ατόμων. Είναι ο φακός μέσα από τον οποίο εστιάζεται ή μελετάται κάθε τι άλλο στο χάρτη, χρωματίζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε το κάθε τι.

Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας.

Διαβάστε Επίσης  Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ωροσκόπος Ταύρος

Όσοι έχετε ωροσκόπο Ταύρο είστε δυνατοί, επίμονοι, αλλάζετε με δυσκολία, είστε αποφασιστικοί, σταθεροί, ήσυχοι, πρακτικοί, πεισματάρηδες, ειρηνικοί, υπομονετικοί, στοργικοί, πιστοί, δουλευταράδες και ανεπιτήδευτοι. Οι πεποιθήσεις σας δεν κλονίζονται εύκολα και το μυαλό σας λειτουργεί στους δικούς του ρυθμούς, χωρίς άγχος και πίεση.

Τους Ταύρους μπορείς να τους καθοδηγήσεις ή να τους καλοπιάσεις, αλλά δεν μπορείς να τους πιέσεις ή να τους ζορίσεις. Αυτά που θεωρείτε ότι σας ανήκουν και που πασχίζετε να αποκτήσετε, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για υλικά αγαθά, είναι πολύ σημαντικά για σας και καθορίζουν την στάση σας.

Διαβάστε Επίσης  Γάμος παραδοσιακός, εκκεντρικός ή λιτός; Τι επιλέγουν τα ζώδια!

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *