Σήμερα ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ

Σήμερα ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2018 και μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της κόρης τους, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα δώσουν τους όρκους τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Ο γάμος και η δεξίωση με τους 350 καλεσμένους θα γίνει στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη.

Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια καθώς καλεσμένοι στο γάμο θα είναι λίγοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και μεγάλα ονόματα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Ανάμεσά τους αναμένεται να είναι η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, ο Θοδωρής και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, , ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, Λάμπης Λιβεριάτος, Γιάννης Παπαλέκκας, Μαρινέλλα,Διονύσης Σχοινάς, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Λιάγκας, Ηλίας Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου, Θέμης Γεωργαντάς, Ναταλία Γερμανού, Γιώργος και Βίλυ Θεοφάνους, Απόλλων – Νίκη – Γιάννης και Διογένης Παπαθεοχάρης, Κώνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Πάριος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας και Χριστιάνα Καίσαρη, Χρήστος Μάστορας, ,Άντζελα Γκερέκου, Τόλης Βοσκόπουλος, Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστι Τσολακάκη, Άννα Βίσση, Πύρρος Δήμας, Γρηγόρης Αρναούτογλου, ΡΟύλα Κορομηλά, Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς, Κώστας Μακεδόνας, Νατάσα Θεοδωρίου, Λουκίλα Καρρέρ, Μίμης Πλέσσας, Μαρίκα Πελεγκρινέλι, Έρος Ραματζότι, Μελίνα Ασλανίδου, Βασίλης Καρράς, Στέλιος Διονυσίου,Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσάνιδης, Ντορέττα Παπααδημητρίου, Έλενα Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Δάντης, Στέλλιος Ρόκκος.

Διαβάστε Επίσης  Ξεσπάει ο Ανδρέας Γεωργίου: «Καίγεται η Ελλάδα και αυτός αναρωτιέται αν »

Το προσκλητήριο του γάμου έχει ήδη μοιραστεί και το ζευγάρι αναμένεται να έχει τέσσερεις κουμπάρους, τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτη του Nammos Γιάννη Παπαλέκα.

Το προσκλητήριο σχεδίασε η εταιρεία Atelier Invitations ενώ τον στολισμό και τα λουλούδια θα φροντίσει «Drizos Creations». Το ζευγάρι θα αλλάξει βέρες μάρκας Kessaris.

Το μενού του γάμου έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ και η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης.

Ο γαμπρός Αντώνης Ρέμος θα περιμένει τη νύφη μέσα στο εντυπωσιακό του κοστούμι το οποίο θα είναι μάρκας Brooks Brothers ενώ η Υβόννη, η οποία δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη του και θέλει να είναι όλα στην εν τέλεια, έχει σχεδιάσει τις μπομπονιέρες, τα στέφανα. το νυφικό της αλλά και το φόρεμα που θα φορέσει η κορούλα της η οποία θα είναι και το μοναδικό παρανυφάκι του γάμου!

Διαβάστε Επίσης  Κάννες 2018: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου

Η μέλλουσα νυφούλα όμως έχει βοήθεια για την διοργάνωση του γάμου της. H εταιρεία Pr Davlas & Partners, η Άντζυ Γεωργακοπούλου, φίλη της Υβόννης και ιδιοκτήτρια της Only For You έχουν αναλάβει την διοργάνωση και τον στολισμό.

Αστέρες του ελληνικού πενταγράμμου, που βρίσκονται ανάμεσα στους καλεσμένους θα ανεβούν στο μεγάλο stage που θα στηθεί για να τραγουδήσουν.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα «Λοιπόν», μεγάλο ερωτηματικό παραμένει με ποιο τραγούδι θα κάνει την είσοδο του το ζευγάρι στη δεξίωση και με ποιο θα ανοίξει τον πρώτο χορό.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως τελικά ο Αντώνης και η Υβόννη επέλεξαν δύο αγαπημένα τους κομμάτια από τη δισκογραφία του τραγουδιστή, αν και αυτό του χορού θα ερμηνεύσει ο σούπερ σταρ Eros Ramazzotti

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *